Berlin
Solidna je serija. Gledljiva i oke, nije razina Case al nisam ni očekival. Bilo bi puno bolje da ne jedu govna sa nekim totalnim scenarističkim glupostima, većinom u vezi sa Berlinom.
Realno, bolji su mi ostali likovi od samog Berlina. Nije to onaj Berlin iz Case, neke scene su baš totalno izvan njegovog lika i bedaste da boli glava. Čista sapunica.
Ostatak bande se s vremenom uvuče pod kožu te se nadam narednim sezonama sa njima. Nisu ona neponovljiva razina La Case, al lago bih kad bi reko da mi nisu postali jebeno dragi… svi, od prvog do zadnjeg.
Zadnje dvije epizode su totalno izvukle seriju (ako stavimo na stranu naivnosti i nelogičnosti), scene koje baš gledaš sa onim nekim cerekom i "navijaš" za svoje. Da je predobro vidjet i neka poznata lica osim Berlina, bome je. Kraljice 😃😃😍
Fanovima će vjerojatno sjest, makar će, ko i ja, na dost toga okretat očima. Al vrijedi izgurat do kraja, baš su mi sjele te zadnje dvije.
I naravno da mora bit i scena sa pjesmom… kakav gušt, odvrtio 3 il 4 puta. Spoiler heavy, pa, na vlastitu odgovornost.