Brijac Pretpostavljam da to nije zadnja sezona? Jako mi se sviđa serija, ali čekam da završi pa da u komadu odgledam.
Brijac jeedah Nažalost bit će posljednja. Službeno su objavili. Pa dobro vjerujem da nije otkazana, nego će lijepo završit priču. Bolje to nego da razvlače?
jeedah Brijac pa je slažem se bolje da to naprave nego da razvlače samo kažem šteta jer sam se navikao da obično serije takvog kalibra imaju 5,6 sezona. Treća sezona iako odlična (pogotovo fenomenalan kraj), mi je malo na sredini već postala repetativna tako da me ne čudi ta odluka. Ako su nanjušili da imaju odličan kraj možda je tako najbolje vidjet ćemo vjerovatno nas čeka odlična sezona.
StarFox_N Succession Pisali ste da je serija top ali svejedno sam je dugo odgađao. Razlog je što me korporativni svijet ne zanima ni najmanje. Pri kraju sam prve sezone i jako sam zadovoljan. Predobra je.
Skellington prayer Odlična serija, jako intenzivna, ali fenomenalno dočarava kuhinjsku atmosferu i kako je raditi u njoj. Fenomenalne glumačke izvedbe i baš to topla preporuka svakome tko nije da si pogleda. Niti su epizode toliko duge.
Tuhy Djeluje zanimljivo. Ajde Prime, lokalizacija na hrvaški EDIT: h, jebo mater, koji dobar thumbnail 😃 …na YT je bio drukčiji
Fenix Pokušao sam počet gledat The Leftovers, ali na pola epizode me odbilo teen dramatiziranje. Jesam li stekao krivi dojam? Isforsirat ili ne? Privukao me jedino taj misterij o 2% nestalih
zontra Fenix Dobar dojam si stekao. Nemoj gubiti vrijeme. Isto kao i OA. Dubokoumno sranje koje nema nikakvog smisla.