bosscorelli Jucer zapoceo i zavrsio drugu sezonu The Witchera. Zavrsio sam ju nakon druge epizode jer ne valja kurca. Jebemti netflix da ti jebem.
StarFox_N bosscorelli Slažem se. Ja sam bio zadovoljan prvom sezonom ( zadovoljan ne i oduševljen) i veselio sam se drugoj. Razočarenje. Hype za treću sezonu ravan nuli. Općenito mi je počelo ići na živce to osliciranje u kvaliteti od sezone do sezone u serijama. Radije mi napravi mini seriju i završi priču kvalitetno umjesto što snimaš sranja i trošiš mi dragocjeno vrijeme.
jeedah Počeo sam gledat Better Call Saul posljednju sezonu i ne mogu vjerovat kako ta serija vremenski prolazi glatko. Toliko se zadubim u radnju da vrijeme leti. Na petoj sam epizodi ne zurim se nigdje svaki dan pogledam po epizodu dvije. Odlična sezona zasad. Pojavili su se i neki likovi iz prve sezone. Lalo ubija baš se jučer pojavio u jednoj sceni sa ovom stvari u pozadini.
darkfenix Od kad sam ih citao prije 20 i kusur godina me zanimalo kad ce tehnologija napokon bit spremna da se od Amberskih kronika napravi film ili nesto, vrijeme je izgleda doslo… https://variety.com/2023/tv/news/stephen-colbert-chronicles-of-amber-tv-series-adaptation-1235492097/
Fenix Pogledao sam nekoliko epizoda That '90s Show na Netflixu i super su mi. Red i Kitty nose čitavu seriju i to mi je super
StarFox_N The Leftovers Završio sam prvu sezonu. Jako mi se sviđa. Zanimljivo, nepredvidljivo i baš vuče na gledanje. @Tzereen Hvala na preporuci.
StarFox_N renda Ha zaboravio sam da si mi je spomenuo. Dugo je prošlo. Tze mi ju je nedavno preporučio dok smo pričali o OA. Eto… Hvala i tebi. <3 Imaš dobar ukus.
Skellington bosscorelli Ako želiš u tom smjeru moja preporuka je The Chestnut Man(Danska krimi serija, jedna sezona zasada, ali odlična.)Isto tako The Killing, ima danska verzija, ali ja sam odgledao Američku isto tako top krimi serija. The Night Of ako ti je slučajno promaklo.
doctorfreak bosscorelli Sve su ti krivo naveli. Dalje ide fbi files..imas brdo sezona…prve 2-3 su top.
renda Tulsa King- neocekivano dobra serija, u biti odlicna, Stalone je i sa 75 faca, nema sad tu neke akcije di roka ljude, nego sama pojava, stav, govor, bas zraci respectom, odlicno i odglumil, prica konstantno napeta i zanimljiva, jako sam zadovoljan.
fensisuperstar renda vidio sam na youtubeu scenu sa kolačićima i rekao ovo ne moze biti loše 😃 budem pogledao preko vikenda dok sam doma.