Tzereen Ja ne bih uopće opisao ocjene jer ne volim davati ocjene. Volim se raspisati i u nečem puno detaljnijem od jedne ocjene dati precizniju sliku nego što može jedna brojka.
Yellowstone je ok serija, kao što sam rekao. Ne zato što je loša, ne zato što je izvrsna, već zbog toga što se radnja svake sezone rastegne na pet epizoda previše. Osim toga, svaka sezona reciklira "mi protiv svih" tematiku koja završava bez pretjeranih posljedica. Dijalozi su nekada jako dobri, a nekada očajni. Beth je koliko toliko tolerantan lik, no u prvoj sezoni je jedan od najgore napisanih likova koje sam ikada vidio.
S druge strane, serija je predivno snimljena, zna odigrati vrhunce sezone na jako dobar način i svako malo ima neki trenutak u kojem pomisliš da ljudi iza serije imaju muda. Naravno to te kasnije razočara jer ispadne da nemaju, ali svaki put te uspješno prevare, što je vještina koju nemaju svi.
Zabavna sapunica s kaubojskim šeširima interesantne, ali neiskorištene premise koja je lijepo snimljena i solidno odglumljena, no popraćena nerijetko prolaznim pisanjem i odugovlačenjem radnje.