Zadnje pogledane serije:
Search Party (5. sezona) – Najlošija sezona po meni. Kako serija balansira između drame i apsurda, ova sezona ide toliko u zonu apsurda da mi gubi poveznice s prijašnjim epizodama te izgleda kao potpuno druga serija s istim glumcima i likovima. Moguće da su se autori odlučili za to pošto im je ovo bila zadnja pa su je htjeli napraviti što luđom. Kako svaka sezona evocira neki žanr, peta nije izuzetak te ima očitu inspiraciju fimom Brain Candy te elemente SF-a i zombi filmova. Također, prisutni su i poznati glumci u sporednim ulogama pa tako imamo Jeff Goldbluma, John Watersa i Kathy Griffin.
Sve u svemu, ok serija, ništa posebno. Malo mi je pokvaren općeniti dojam zbog zadnje sezone, ali ne u mjeri tipa GoT-a.
Better Call Saul (6. sezona) – Solidna sezona, lijepo zaokružena priča serije. Svidjela mi se na kraju paralela Saulove priče s Walterovom. Kvaliteta kinematografije i glume je i dalje visoka. U ovoj sezoni posebno mi se ističu nastupi Rheae Seehorn (Kim) i Michaela Manda (Nacho). Na kraju svega, mogu reći da mi je Better Call Saul dobra serija, ali mi je Breaking Bad draži. Vince Gilligan, tvorac serije, za idući projekt planira SF seriju s Rheaom u glavnoj ulozi te će se svakako gledati kad izađe.
S tim sam završio serije koje sam htio pogledati do kraja godine. Sad ću krenuti s nekoliko kratkih serija pa bum dojmove napisao kad ih riješim veći broj.