Zadnje se pogledalo:
Search Party (4. sezona) – Dobra je. Stilski je slična drugoj sezoni te ima elemente psihološkog trilera (ovaj put u stilu filma Misery) ali ima više komedije. Čak se i pojavljuje Susan Sarandon u sporednoj ulozi, što me ugodno iznenadilo. Za petu sezonu znam oko čega će se vrtjeti zbog promo materijala koje sam vidio dok sam skidao seriju ali me zanima kako će povezati sa završetkom četvrte sezone.
The Boys (3. sezona) – Druga sezona mi je bila lošija od prve ali njezin završetak mi je bio zanimljiv, po teaserima za treću je izgledalo da će radnju približiti stripovima pa je bilo malo iščekivanja. Ipak nisu približili radnju stripovima, ali mi je bila dobra sezona, bolja od druge. Starr kao Homelander je i dalje prva violina glumačke postave, no Urban kao Butcher mu parira ove sezone (posebice u scenama kada proživljava svoju najgoru noćnu moru). Najviše mi je bilo drago vidjeti Jensen Acklesa (Soldier Boy) i Jim Beavera (Robert Singer), glumce koje znam iz Supernaturala, u „većoj“ produkciji (Beaverovi likovi čak dijele ime i prezime). Samo mi je bilo malo bed da Ackles, za kojeg smatram da mu talent debelo nadilazi Supernatural, glumi u principu grublju verziju lika kojeg je glumio u prijašnjoj seriji. Također se slažem s ekipom s foruma da finale nije nešto posebno ali je zaokružilo ovosezonsku priču te pokazalo u kojem smjeru će ići četvrta sezona. Samo me zanima kako će to sveukupno izgledati jer su promijenili jednu jako bitnu stavku iz stripa (spoiler: u stripu, Black Noir je zapravo Homelanderov klon kreiran s ciljem ubijanja Homelandera u slučaju da se ovaj u potpunosti izmakne kontroli te je imao veliku ulogu u konačnoj pobjedi nad superherojima). U svakom slučaju, gledat će se četvrta sezona ali ne znam još da li ću gledati Gen V, spin-off koji bi ju trebao vremenski pratiti.