StarFox_N Sterlok Pa šta onda ako je po filmu. Prva sezona je odlična i dobro da su napravili seriju. To što je kasnije pala u kvaliteti je drugi par rukava.
Tzereen Odgledao napokon The Outsider do kraja. Toliko ste nahvalili kraj da sam očekivao čuda, a dobio nešto tipično Kingovski. Vrlo dobra serija zbog glumaca i atmosfere. Sad krenuo na treću sezonu City on a Hill. Kevin Bacon mi je baš njuška. Radnja je malo teška (da ne kažem gnjusna) već na startu. Nisam ziher da mi je baš to trebalo sad. Možda radije neko lako štivo. Silovanje me uvijek fakat iznervira. Fuj.
Tzereen Koja vas je serija u zadnje vrijeme baš oduševila? Al ono, skroz. Da je ocjena barem 9/10. Ne ove sedmice i osmice u kojima uživamo, već baš 9+. Tipa Wire, Sopranos, Leftovers, Invincible, Better Call Saul? Mene već dugo nije ništa.
cauboi_bibappu Tzereen Iz nekog razloga mi je prvo na pamet pao Rectify, ali to se emitiralo skoro prije desetljeća, pa ga sad idem opet pogledat
Torgue Tzereen Skužio sam da manje gledam serije otkad sam se uhvatio u koštac s backlogom pa bi se morao sjetiti koje sam sve gledao serije izašle unazad tri godine. Od onih koje sam gledao, rekao bih da su mi Midnight Mass i Chernobyl (hvala @weky na podsjetniku) devetke.
yakuza_stinger Tzereen Koja vas je serija u zadnje vrijeme baš oduševila? Al ono, skroz. Da je ocjena barem 9/10. Ne ove sedmice i osmice u kojima uživamo, već baš 9+. Tipa Wire, Sopranos, Leftovers, Invincible, Better Call Saul? Mene već dugo nije ništa. Pošto si spomenuo Better Call Saul, onda ću samo spomenut 2 talijanice Gommora Romanzo Criminale
maximalni The Boys - 9 Better Call Saul - 10 We Own this City - 9 The Last Kingdom - 10 Ozark - 9 1883 - 10 Star Trek: Picard - 9
Tzereen maximalni ok. Pogledaj si onda to. Ove gore serije se većinu slažem. Odlične serije. We own this city i last kingdom nisam gledao. Ali osobno me Picard razočarao. Naročito druga sezona.
maximalni Fićo Legenda mi je rekao za The Last Kingdom. Progutao sve sezone valjda u mjesec dana. Ne znam zašto mi je Picard tak dobar. Možda i zato jer od Star Treka dugo nisam ništa gledao.
Zero maximalni Ne znam zašto mi je Picard tak dobar. Možda i zato jer od Star Treka dugo nisam ništa gledao. Okej je Strange New Worlds, premisa je na tragu starih serija i to je ono najvažnije, glumačka postava čisto solidna, novi Pike pogotovo drži seriju.
Fico weky 2-3 godine? Jedino Chernobyl spada u 9+ kategoriju. Jedini put da sam se usred gledanja osjećao kako su se valjda osjećali oni koji su gledali premijeru Band of Brothersa ili Sopranosa ili Žice. Točno znaš da gledaš nešto što će obilježiti industriju. Odmah se dalo prepoznati. Moram opet pogledati.