Gledam i jednu i drugu, ali meni je kod tih animiranih serija koliko god one bile dobre to sve nekako čudno. Kad ih gledam, koliko god uživao u njima uopće nemam neku želju da sjednem i bingeam sve epizode u dahu kao kod mnogo igranih serija.
BoJacka sam stao pratit na sredini 2. sezone i već ga koji mjesec nisam upalio. Dobra mi je serija iako malo varira pa tako zna imat genijalne epizode, ali isto tako i one prosječne. Planiram sigurno završit, ali ne žuri mi se nigdje. Najbolja epizoda dosad mi je definitivno 2. prve sezone čini mi se, Navy Seal McBeal. Teška sprdnja.
R&M gledam već konstantno valjda više od mjesec dana, više mi dođe kao neka serija koju gledam uz nešto drugo, pogotovo sad kad imam na mobitelu Netflix. Kad sam u gradu ili na faksu i kad putujem ili nešto si je pustim i guštam baš. Ali opet, koliko god mi dobra bila nemam neku potrebu odmah je izbingeat. Imam još pola zadnje sezone, to bi mogao ovaj tjedan rješit, a kasnije ću gledat kako bude izlazilo jer mi se čini da će mi tako bit najbolje.
SP sam isto tako davno gledao, rješio prvu sezonu i stao. Također uživao, ali tu mi je i ulogu igrala činjenica da serija sad ipak ima već ogroman broj epizoda. Da je ima na Netflixu mislim da bi je sigurno gledao. I da, znam za stranicu na kojoj su sve epizode... sad kad malo bolje razmislim morat ću pogledat dal je podržana i na mobitelu.
...
Polako završavam Bates Motel, možda već i bi, ali je uletilo dosta obveza zadnjih par dana pa nisam stigao gledat koliko sam htio... Počeo sa zadnjom sezonom i ne znam, meni je serija stvarno fantastična, jedna od boljih, barem u smislu onih podcjenjenih. Mislim, dobro serija stoji, ali je premalo ljudi gleda. Definitivno jedne od najboljih glumačkih izvedbi u serijama općenito. Nikako mi ne ide u glavu kako niko od glumaca nije nikad bio nominiran za neku veću nagradu... ali to je već do gore navedene činjenice, ali i toga da je išla na A&E, koji sigurno nema jak lobi kao i ostale, jače TV kuće.