A znam da je kvaliteta pala i ne ocukujem da bude dobro kao igra, ali imam dojam da je serija zabavna i zanimljiva i da bi me tjerala da gledam dalje posto film serije s cliffhangerima.
Reći ću samo svoje mišljenje i ljudi koji su samnom gledali i tjerali se zajedno da gledamo u nadi da će se serija išta popraviti no sve je gluplja i gluplja. Serija je jednostavno užas, ja sam od zadnje sezone pogledao prvih par i vidio da je to to, vrijeme da prestanem gledat i na kraju pogledao zadnju i nisam ništa propustio. U svakoj epizodi neki cliffhanger na kraju i u sljedećoj se ništa ne dogodi. Nelogičnosti milijun, zgražo sam se dok sam gledo i nije mi jasno kako grupa ljudi koja zarađuje na tome milijune može snimat takve gluposti i da nitko od tih ljudi ne dođe "dajte ljudi pa nemojte bit retardirani pa nećemo to snimat?", mislim kako može glup čovjek dobit posao gdje zarađuje milijune? Odluke likova su koma, baš ono kao da gledaš film i imaš 5 muških likova i 1 žensku i film je super ali ta ženska konstantno radi glupe odluke koje dovode u opasnost ostale likove, e sad zamisli da je u TWD svaki lik kao ta ženska, i muški i ženski. Stvarno ne razumijem kako ovo smeće još uvijek ima toliko gledatelja i vjerujem da će snimat još 5 sezona najmanje i vrtit se u krug sa istim radnjama a onda počet snimat još par spin off-ova i tako u krug. Anyway, samo moje mišljenje.