Pogledao i 2. sezonu OZ-a, ništa manje lošija od prve, čak bih rekao i bolja.
Mislim da nisam dovoljno nahvalio, ali ona odluka da Hill objašnjava svaku temu epizode mi je genijalna ideja. I to još radi na vrlo zanimljiv način. Šta se likova tiče i njihovih odnosa, postali su još zanimljiviji i napetiji, tu više nema nikakve lojalnosti, svatko je sa svakim, a svi su protiv svakog, više ni ne znaš tko je u dogovoru s kim. Adebisi mi je postao genijalan u ovoj sezoni, postao je baš pravi vođa gangstera, totalni luđak i do zadnje 2 epizode sezone jedini zatvorenik za kojeg bih rekao da nema nimalo dobrote u sebi i koji je totalno lud, ali eto doznali smo da i on ima tu dobru stranu. U 3. sezoni nakon što je doživio ovo 'pročiščenje' očekujem da napravi totalne gluposti (kao da silovanje Schibbete nije dovoljno ). Ryan mi je sve draži i draži, snašla ga razna sranja i rak i zaljubljivanje u dr. Nathan i buraz mu je došao u zatvor. On će sad stvarno morat sa svima surađivat ili je u govnima. Said mi je moram priznat malo u sjeni bio ovu sezonu, aj malo se iskupio kad je odjebao Devlina, ali nadam se da će i on neke veće stvari napraviti u 3. sezoni ili ću ga morati zamjeniti na avataru
Smrdljivi nacisti polagano umiru, ali kako me naživcirao u zadnjoj epizodi (koja je btw meni najbolja od svih dosad jer se stvarno puno stvari dogodilo) Schillinger, govno će nadam se crknut što prije, osuđuje druge, a smatra da je sve bilo pravedno što je on radio. Jedva čekam da Beecheru zacijele ruke i noge, pa da napravi Dump in Mouth Vol. 2
Beecher je stvarno postao badass, ali jbg, zajebe ga ovaj manipulator Keller koji, imam osjećaj, će raditi razna sranja apsolutno svima. Kenny polagano postaje sve jače ime, a i Adebisiju stvarno treba jaka desna ruka. Talijani i crnci će 'surađivat' u 3. sezoni to bi moglo biti zanimljivo. Alvarez je najebao, ali od njega očekujem da uskoro postane glavna faca.
Ajd da ne duljim više, bacam se na 3. sezonu jer je stvarno ostalo dosta cliffhangera.
EDIT: Nevjerojatno kako ova serija postaje bolja i bolja. Ma ovo je bolje i od Breaking Bada (da, to sam rekao)