Tzereen Zero nažalost još nisam. Ne mogu odvojit 3 sata il kolko već traje. A ovo sam 20 minuta po 20 minuta. Taman za gablec pod poslom (od doma),
Zero Zgodan je, svakako preporučam kad uhvatiš vremena ili to sam rascjepkaš na dijelove. Pokrili su skoro sve bitno, uključujući i same početke nestanka i razilaska s Nintendom. Još kad vidiš sve te glavešine i skečeve iz omiljenih igara...nostalgija na najjače.
Tzereen Zero Meni je problem kaj sam ja u to vrijeme bio PC igrač. Tako da neću imat taj "oooo" feeling.
Zero Tzereen Well, kako je krenulo ionako će rimejkat sve što je ikad valjalo. Barem nadoknadiš već.: p
Shooter The Boys druga sezona gotova. Ma vrh, možda i bolje od odlične prve sezone. Kakvi likovi, kakva gluma, kakvi oh shit momenti, kakvi efekti, ovako se to radi.
Zero https://gamingbolt.com/assassins-creed-live-action-series-in-development-at-netflix @Fico na aparatima.
Fico Zero Vidio. Odlučio da je danas blagdan. Lagano se priprema ponavljanje lorea i zatim apsolutno fanboj kritiziranje svake minijaturne neprimjetne sitnice koju primijetim. Jedva čekam. 😄
Shooter chono7 Još jednom slušaju kritike, dobro je. Prva sezona mi je bila tak tak, ali ima potencijala ta serija.
chono7 Shooter meni je bila ok, vise mi se svida kao cjelina, nego pojedinacno po epizodama. Nego, kad vi stignete gledati sve to? 😔 Evo vidim dosla serija Barbarians i @weky vec gledao...
weky chono7 Nije strašno. Ne mogu ni ja američki format s 20+ epizoda pogledati za vikend, ali Barbariansi imaju šest epizoda po 45-50 minuta. Taman fino dvije dnevno od petka do nedjelje.
Miro Krenuo sinoć gledati The Haunting of Bly Manor isusa ti boga dosade, nakon prve sezone ovo nema nikakve draži. Zasapa san ko top na drugoj epizodi
krpa Miro Meni je i prva sezona nakon 5. epizode bila zamorna za popizdit. Isforsirana melodrama bez trunke horora. :/