Počeo sam gledat Origin, tek 4 epizoda i zasad se čini okej unatoč tome što je premisa već viđena na desetke puta u drugim serijama sličnog kalibra.
Završio. Uglavnom spaceship specifična izgleda sadrži tucet likova koji su ispali iz hibernacije dok se očito neki vrag dogodio. Sam brod je autopilotiran da ti likovi idu na novi planet ostavljajući Zemlju i sve pizdarije koje su izveli tamo (su im se dogodile) u želji da na novom planetu startaju iznova. Međutim, taj neki vrag koji se dogodio bi im mogao pomrsit račune odnosno egistenciju, a oni moraju otkrit što je to i kako. Kao što rekoh, premisa je dejavu, al služi svrsi. Definitivno je 10 epizoda premalo i potrebita je još koja sezona.
Zatim sam zasad ugrabio 3 epizode Impulse. Devijantna srednjoškolka plavuša koja u situacijama kad joj "gori pod nogama" odnosno u trenu životne opasnosti ili neke bezizalzne situacije odjednom doživi teleportiranje. Zašto i kako, e to treba vidjeti dalje. I ova serija ima 10 epizoda. Što više, obje serije su YouTube Originals i sviđa mi se to što kratko traju. Nemam vremena za epske sapunice od 100 godina trajnosti.