Brijac Nakon godina gledanja originalne trojke interes za ovu nepotrebnu seriju kad vidim nove klince mi je ravan nuli. Nema šanse da ovo gledam.
Miro Brijac Nakon godina gledanja originalne trojke interes za ovu nepotrebnu seriju kad vidim nove klince mi je ravan nuli. Nema šanse da ovo gledam. Filmovi su i dalje tu Savršeni i dan danas Kad se zaželim bacin jedan maraton i to je to. Ovo me ne zanima a koliko vidin ne zanima ovo nikoga
Brijac Tzereen Radi ju frajer koji je radio Legion i Fargo. Ovo će biti odlično, sigurno. A nema to veze. Lik koji je radio Chernobyl je napravio ono od TLoU serije, a i za horor seriju treba baš poseban skill da ispadne dobra.
montoya Upravo završil sa Mo - solidna serija koja pokušava biti humoristična. Malo je, više nije. Došla je sezona 3 Ginny & Georgia - prve dvije bile su mi fantastične i jedva čekam vidjeti kaj donosi treća.
Tuhy Uopće ne djeluje ko smeće. Također se nadam najbolje. Romulus je bio sasvim oke film, osim zadnjih 15-ak minuta.
Miro montoya Na kojem servisu mi je najbolje pogledati TLoU seriju? Vidim HBO, MAX i Prime. Upalis HBO nađes seriju stisnes play i ugasis televiziju. Odigraj igru a dosadnih serija imas koliko oces ne triba ti jos i ova