Kenja mi se od ovog Westworlda

Sterlok Također i novi TWD.

Meni nije nešto, očekivao sam da bude mi kao u prvih 3-4 sezone bivše serije.

Nisam gledao zadnjih par sezona originala i valjda zato jer mi sve nepoznato.

Vidim da se oslanjaju na prijašnje događaje. Velim sve mi nepoznato osim Ricka i njegove egzotične cure, ime joj se ne mogu trenutno sjetit, nešto sa M.

Neznam nit šta se desilo njegovom sinu, ostalim protagonistima? Morat ću pogledat nekad i te sezone koje mi fale ili opet počet iznova po neznam koji put.

Počnem gledat pa stanem i pak mi ode kontinuitet. Treba se to gledat u kontinuitetu jer puno se toga izdešava u jednoj epizodi.

A te nove gledam onako tek toliko da gledam a radeći neš drugo.

5 dana kasnije

herc Kada si već kod SW-a ima li kakvih rumora za nastavak Andora?

To me najviše zanima jer je dvije stepenice iznad svih ostalih SW serija.

Baš zanimljivo izgleda ovaj Acolyte. Nadam se još jednoj dobroj seriji nakon Andora.

Ahsoka je imala odlične elemente, ali me na kraju razočarala.

Mislim da je ovo najdulja recenzija od Hidea Kojime.

Ako je sve to istina, jedva čekam. Upravo tome sam se i nadao za ovu seriju. Vidim da ima jako puno hejtanja, djelomično jer su uključeni DB i DBW pa su ljudi ljuti jer su uništili kraj Game of Thronesa. A drugi razlog je što se serija dosta razlikuje od knjige.

U svakom slučaju, ako je fakat ovako kako je Hideo napisao, moglo bi biti odlično.

Tzereen prve 3 su stvarno vrhunske, tak da ocekujem i ostatak sezone da bude takav.

renda evo, ja pogledao prve dvije. Baš mi paše. Odlična atmosfera, intrigantna radnja, bogata i raskošna produkcija, dobri glumci. Super je.

• [deleted]

• Uređivano

Pogledao prvih 5 epizoda, svaka bolja od predhodne. 5. epizoda je 🤯 Odlicna serija

Brijac Covik je umro kako je i zivio kao stoka sve je odradeno kako treba