Picek Soul baš tako, po onome što sam čuo će mi biti taman dovovoljno 2 mjeseca da završim STB i SHB ukoliko pratim samo MSQ. Kako sam napravio preorder za Endwalker dobio sam i earring koji boosta XP za 30% do 80-tog levela tako da će i to pomoći.
Picek fensisuperstar ako si tek ušao u Heavensward imaš ti još dosta toga to Endwalkera. Al ekspanzije su prejebene, meni bolje od glavne igre.
fensisuperstar Picek platit cu ja sub ali dok dignem sve klase. Sad dizem DKa. Big dick poolanje u dungeonima
fensisuperstar @Picek nije mi dalo mira. udario sam 10980 na Oceanu. Još sam sjebo što nisam udario 3 moocha tokom spectrala. običan mooch je bio 400 large još više. Potencijalno sam mogao udarit 16-17k. 😃 a imao sam doslovno delfine galebove jebeni spektral i jos buff. Znači znači strašno. I ja brzopleto sjebem najjači mooch ikad 😃 al neka. Mount je tu 😃
fensisuperstar Danas dignuo minera i botanista 60 i fali mi jos 350 scripa da uzmem main i offhand za bota. Ostalo sve ilevel200 🙂 taman cu rijesit sve colectibles sto se moze ovaj vikend i dok dignem kraftingse sve na 60 i rijesim MSQ kupit cu endwalkera. Necu ga uzimati jos jer nema smisla. Ako uzmem Endwalkera sad nemam pristupa ekspanziji sve do finalnog izlaska ekspanzije. Ovo je sad early access doslovno. za preorder. tbh do ful izlaska vjerojatno stignem i dignuti većinu klasa do 50 barem.
Picek @fensisuperstar ako si igrao ovaj vikend, jesi imao problema sa serverima? Kako je izašao Endwalker early access serveri su padali ko kruške, uspio sam jedva 10min nešt odigrati.
sanzo Picek Cura se nije uspjela logirat od kad je dosla ekspanzija. Vidim da ce davat i tjedan dana pretplate zbog problema sa serverima. Mislim da je raspad wow-a povecao broj igraca daleko iznad onog sta su predvidali.
Picek sanzo igram na Omegi i uglavnom queue bude 30-50 igrača. No kako je u petak izašla ekspanzija, ako uopće uspijem ući u data center i da mi se ne crasha, queue bude 4.000-5.000 igrača 🤣
fensisuperstar @Picek pa jebote ja sam na omegi. daj me nađi i dodaj na FL jer sam ja sprout trial pa nemrem kurca 😃 jučer počeo levelirati ovog smrada od gladijajatora @sanzo jbt tko bi rekao da jedan streamer moze pokrenuti takvu navalu.
oxi i tako već pola sata lol, dakle neću igrati mjesec dana dok se ne unormalizira. nema smisla čekati pola sata, igrat 10 min i dobit dc pa čekat opet pola sata.