Picek Cura se nije uspjela logirat od kad je dosla ekspanzija. Vidim da ce davat i tjedan dana pretplate zbog problema sa serverima. Mislim da je raspad wow-a povecao broj igraca daleko iznad onog sta su predvidali.

sanzo igram na Omegi i uglavnom queue bude 30-50 igrača. No kako je u petak izašla ekspanzija, ako uopće uspijem ući u data center i da mi se ne crasha, queue bude 4.000-5.000 igrača 🤣

@Picek pa jebote ja sam na omegi. daj me nađi i dodaj na FL jer sam ja sprout trial pa nemrem kurca 😃

jučer počeo levelirati ovog smrada od gladijajatora

@sanzo jbt tko bi rekao da jedan streamer moze pokrenuti takvu navalu.

pull all or no ball

pa piše ti na slici Gaia Crystalys

i tako već pola sata lol, dakle neću igrati mjesec dana dok se ne unormalizira. nema smisla čekati pola sata, igrat 10 min i dobit dc pa čekat opet pola sata.

oxi 608 je ništa, meni se nije prek vikenda spuštalo ispod jedno 4.500 🤣

Picek namjerno se nisam ulogirala od petka jer sam znala da će bit užas preko vikenda iako sam preorderala, ali ovo sad je isto katastrofa, pa neću svakih 10 min čekat 30min da uđem u igru poslje dc-a

ja čitav dan u igri nemam dceva :< fakat mi je zao vas kaj
          @oxi na kojem si serveru?

Tako je inace na izlasku svake expanzije, cak i prije nego je postala ovoliko popularna zbog streamera. Ladno si morao cekat po pola sata, sat ako nisi rano ujutro upalio.

Samo da to onda kompenziraju s džabe pretplatom na tjedan-dva jer ovo stvarno nema smisla.

Picek pardon, sada je 4,678. definitivno ću pričekat koji tjedan s igranjem, nije da mi se žuri.

fensisuperstar na twintaniji

edit: smiješno

U 8-10 se logajte i nema nikoga. Tj "nikoga" :-D freetrialsi hc
            Kad sam se jutros loggao u jednom dungeonu netko rekao i am free trial. I ja krenuo One of us! one of us! I ostala 2 lika ONE OF US ONE OF US.

Free trialsi zapravo znaju dungeone jako dobro :+D nemamo kaj drugo radit haha

Treba igrat ujutro kad nema takve gužve. A to je nemoguće jer sam na poslu, a podvečer/navečer nemreš upast. Očito će se trebat strpit još malo za neko normalno igranje.

Picek taman sam te htio pitati ak oš igrati kaj i onda sam se sjetio aha da 3k Q 100% 🙂

on the other hand danas sam dignuo gold 60 i odmah sam udario malo belog... tokena!
              ful gear 60. Sad dok dignem paladina na 60 idem rijesit Weavera do 60 pa armorsmith weaponsmith
              brijem da cu prvo dignuti sve krafting na 60 jer mi je jednostavno najbrze 🙂 a poslije paladina idem maraudera jer tankovi ulaze instant u Q. Samo dungeons bajo moj!

Sad mi je paladin 45 skoro 46. kad dodjem 50 do 60 cu sam tak preko 50 rouleta.