Baciti ću pogled. Hvala.
Final Fantasy XIV
The PlayStation®5 version open beta test will launch on Tuesday, April 13, 2021, alongside the release of Patch 5.5.
https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/70577560909cd848831a77f305a3f17d34ce486b
Ima li aktivnih igrača ovdje? U igri sam već dvije godine, imam lika na Lichu i sada na Omegi pa se javite
Ceka se expanzija Igram vec 6-7 god "umjereno", kad ima friskog contenta.
Sto se aktivnih igraca ovdje tice, nikad ih bas nije bilo, nazalost.
fensisuperstar ako si tek ušao u Heavensward imaš ti još dosta toga to Endwalkera. Al ekspanzije su prejebene, meni bolje od glavne igre.
Picek stari ja sam jos free trial. dok nisam sve 60 ne plaćam ni kune
fensisuperstar moj savjet ti je da platiš i odigraš MSQ, vrijedi svake lipe.
Picek platit cu ja sub ali dok dignem sve klase. Sad dizem DKa. Big dick poolanje u dungeonima
- Uređivano
@Picek nije mi dalo mira. udario sam 10980 na Oceanu. Još sam sjebo što nisam udario 3 moocha tokom spectrala. običan mooch je bio 400 large još više. Potencijalno sam mogao udarit 16-17k.
Danas dignuo minera i botanista 60 i fali mi jos 350 scripa da uzmem main i offhand za bota. Ostalo sve ilevel200 taman cu rijesit sve colectibles sto se moze ovaj vikend i dok dignem kraftingse sve na 60 i rijesim MSQ kupit cu endwalkera. Necu ga uzimati jos jer nema smisla. Ako uzmem Endwalkera sad nemam pristupa ekspanziji sve do finalnog izlaska ekspanzije. Ovo je sad early access doslovno. za preorder. tbh do ful izlaska vjerojatno stignem i dignuti većinu klasa do 50 barem.
@fensisuperstar ako si igrao ovaj vikend, jesi imao problema sa serverima?
Kako je izašao Endwalker early access serveri su padali ko kruške, uspio sam jedva 10min nešt odigrati.
Picek nisam jer sam se logao u 8 ujutro :-) i nisam gasio
EasY. :-D
fensisuperstar to ti je bilo pametno jer bi kasnije vjerojatno bila kifla.