Crnipetarpogani ZigguratVertigo dragom Quest XI odma i bez razmišljanja…ff ako nisi igrao do sad jos par mjeseci ti nece nista znacit
kabegami herc Probao sam Yx X preko Yuzu i lockanih 30FPS mi je igru učinilo gotovo neigrivom. Jako se veselim PC verziji koja stiže uskoro, jer igra djeluje kao prava bomba!!
dormin Koji je K sa Suikoden 1&2 remasterom ?Stvarno su nesposobni ti u Konamiu. Najavili ga prije godinu i po a još nema datuma izlaska. Nebi da rade nastavak…
kabegami dormin Vjerojatno čekaju Eiyuden, da vide kako će to proći. Inače, evo još jednog: Klasični turn base, lijepi vizuali i Sakimoto na soundtracku. Uffff… 😃
Legendary_Hero dormin Ma zanemari. Srećom imam S2 i S3 kao klasike na PS3 tako da ovo neću ni uzimati.
kabegami herc A to je gacha. Kad sam ju prvi put vidio baš sam se oduševio jer volim takve igre (još je Sakimoto i producent i kompozitor) ali sam se jako brzo razočarao kad sam shvatio da ima mikrotransakcije. Šteta.
kabegami Sada kada je hype oko Granblue Fantasy službeno gotov, valja se posvetiti nečemu drugome. Vidim da se jako malo piše o Unicorn Overlordu ali ja mu se zapravo jako veselim. Obožavam ovakve igre i ne mogu dočekati izlazak!
AbelKOsMos kabegami Ja ovo jedva cekam, kontam da uzimam ono kolekcionarsko izdanje a mislio sam i otvoriti temu ovih dana.
kabegami @f_i_c_o @herc @sanzo @foggy Ok, ovo je bilo brzo!! Kak se može kad se hoće. I kad Kondo zapravo nekaj i napravi.
f_i_c_o kabegami kabegami herc Bome imamo se čemu radovati u nadolazećim mjesecima, 2024 bu dobra godina po svemu viđenom.
herc @Fenix podižem povredu poslovnika zbog zastupnika @kabegami svojim postovima mi izbija novce iz džepa! 😥
sanzo Kuro ljeto, ys jesen, kuro 2 onda ocekujemo u prvoj polovici 2025. Jos cemo polako ulovit japance 😃
kabegami I onda Kai no Kiseki na jesen 2025. Uf, I wish! Ali stvarno, ne bih imao ništa protiv jednogodišnjeg čekanja na lokalizaciju. Iako, treba biti oprezan obzirom na opadajuću kvalitetu iste.
herc Torgue U ime kluba JRPG, tražim stanku od 10 min da interno popričamo o ovome! kabegami I onda Kai no Kiseki na jesen 2025. Uf, I wish! Može! Ako ovako nastave, samo neka ih štancaju!