https://noisypixel.net/tales-of-series-solo-title-event-broadcast-announced-august-2023/
Nešto vezano uz Tales, što, nitko ne zna.
Kad sam već na Talesima, započeo sam (napokon) Xilliju. Sada sam definitivno siguran, ovaj serijal ima najgoru postavu likova uopće. Ne samo jedna igra, SVE igre prije Berserije su apsolutni shit kaj se tiče likova. Na samom sam početku pa još nisam upoznao ekipu suputnika (Jude i Milla funkcioniraju jako dobro, i zabavni su) ALI pojavila se neka mala curica u crvenom, koja je jako luda, jako zla i, prije svega, jako cringe. Hoda ko savijajuća grana (to im valjda znači da je potpuno luda ili tak neki k, kaj ja znam) te su joj oči širom otvorene, kao da ih je zalijepila. Gledao sam baš hoće li blinkati, i da, blinka. . Samo dva puta sam ju vidio i već mi se popela na vrh glave. I u Zestiriji je bila ona neka gotičarska budaletina koja je, kad su je napokon razbili, počela tuliti tako jako da se čula skroz u drugu prostoriju.
E da, i combat je nazadovao od Graces. Graces je ultimativni old school Tales naslov i uopće ne znam kako su mogli upropastiti onu formulu. Nije nepodnošljivo loše ali već vidim da sama borba ne pruža onu slobodu (i brzinu reakcije) koju je posjedovao Graces. Sad mi je jasno zašto je Zestiria onoliko loša.
Sva sreća da su se sa Berserijom dozvali pameti pa je i Arise bio dobar po pitanju combata. Idem sad još malo vidjet hoću li se cringeat, a budem, već znam. Tak da očekujte još koji rant.