herc
f_i_c_o
Imam osjećaj da su sa puno entuzijazma htjeli pokazati Falcomu koliko je interes zapada za njihove igre velik ali sve su lađe potonule onda kada je NISA opalila Zerofield copyright strikeom i izbrisala ih iz postojanja, potvrdivši time da su i dalje nositelji licence. Još kad se sjetim da su stavljali engleske titlove u Kuro trailere… odmah se nasikiram.
Jedino me tješe dvije stvari:
- potjerali su prethodnog NISA-inog predsjednika jer im je napravio kvar i firma je zapala u gadne probleme. Disgaea je imala najgori launch u povijesti serijala i imala je brdo problema pa su zapravo počeli ovisiti o lokalizacijama.
- obzirom da je japanski PC Kuro vani, očekujem brži dolazak na zapad. Sad im je prilika da dovedu sve igre dok se japanci zabavljaju sa YSX.
Što se tiče YSX, nadam se da će odmah isplivati Switch verzija, baš me zanima kako se igra.
Doslovno sve što im je trebalo je bio dobar motion capture. Ovo izgleda apsolutno savršeno i jedva čekam vidjeti (i čuti) što igra nudi. Combat izgleda fenomenalno, ovo skakutanje uokolo i različite mehanike. Ovo je bomba!
maverick falcom ima izvanredan dizajn likova
Točno to! Znam da grafički nisu na nivou generacije ali kad im pogledaš paletu likova stvarno vidiš koliko su genijalno dizajnirani. Ys, Trailsi, Xanadu… možeš birat.