Legendary_Hero Imaš jako čudan ukus, samo ću to reći 🙂 Ništa nema krivo u tome, ali sve što navodiš je meni obrnuto skoro. FFX realno nema veze s najboljim turn-based sustavom, recimo moderni SMT V ili Persona 5 pojedu FFX u tom pogledu.
Tales of i SO su stari naslovi čiji novi nastavci nisu toliko dobri kao stari, početni. Vesperija je zadnji Tales kakav Tales i je bio 20 godina, sve nakon toga su malo smrdali s tim svojim pustim polu-otvorenim svijetom. SO nakon dvice ne moram niti komentirati, iako je trica jos i ok, ovo dalje samo combat donekle valja (i SO4 priča nije loša u suštini).
Za Suikoden 5 ti je jasno da je to PS2 igra gdje je loading bio normalna stvar? Emuliraš pa možeš ubrzat. Za likove se više ne sjećam, ali ne znam baš da je Suiko 3 imao super likove (tamo je Hugo ak se ne varam). Nakon dvice tu teško možemo pričati o dobrom pisanju.
Legendary_Hero Dragon Quest 11 također ne mogu igrati zbog sporog turn baseda i animea.
@Miro te neće ugurati u HDZ zbog ovoga 😃 DQ11 je ponajbolji JRPG generacije, samo to imam za reći.
Užasna igra.
Doslovno FF, Turn-based žanr gdje dodatno moraš stisnut napad da okineš krit kad napadaš. Čisti turn-based combat, iako malo dorađeniji što je i moja preferencija. Ne volim niti ja bazične igre po žanrovima, turn-based ih isto ima, no jako ih je malo, a te koje su dobre su najbolje igre prošle generacije. To je to.