sanzo A ono, ja se uvijek fokusiram na ono što je dobro u igri, ne toliko na negativno. Igra stvarno ima problema, ne bježim od njih, a pogotovo od par glupih likova, 'kay? 😃 Imam gramatičkih grešaka, ne baš puno, c'mon 😃 Imam lektora samo sam pisao noćas i nisam ni pregledao, umro sam i ovak, pol dana mi uzela reca.
Ostala mi igra nedovršena prije 10 godina, bilo je vrijeme da to popravim. Mogla je bit tak dobra igra...Ali ne, morali su i oni ić tim glupim semi-open-world-ne znam ni sam kakav, i onda imaš lokacije koje su samo velike i puste bez smisla. Fajt je oke, kasnije se baš razgrana, a kak volim dobar RPG sistem, ovdje imam samo neke zamjerke oko razvoja, užasno postane grindy ali nekak mi bude opravdano kad izradim jače oružje pa mogu dalje. Post-game je ubojica, ostavljam ga za neko drugo vrijeme. Zapravo sve poslje završetka je core igre, tu kreće kemijanje i priprema za te zadnje dungeone.
Icek Uf, ne sad. Odmor i možda nekad, ne znam, nije mi napeto rješavat sve ove battle trofeje, sve ostalo bi se dalo, ali to mi je takva tlaka da ti opisat ne mogu. Ono, napuni se do full healtha da se napuniš točno da budeš pun. To mene netko hoće malo karat? Neda mi se sad to ganjat.
AbelKOsMos Mislim da se svi planetarno slažemo da je Lymle najgori lik ikad napravljen. Ni Japanski audio mi nije pomogao da je progutam, ali druga polovica igre je bolja od prve jedno 3 puta i tu me malo primilo pa sam imao volje završit, ali prvih 35h uz sve questove mi je bilo dosta ispod ocjene koju sam dao igri.