solidmerlin
ako voliš brejkat jrpgeove i zlobno se smijat uz neko piće koje preferiraš . . . 👍️
job sustav je top, muzika također i de facto možeš bazirat cijelu svoju osobnost na igri u tih nekoliko tjedana.
ako brzo namirišeš repetitivnost i ako te ista živcira, jbg, živcirat ćeš se, jer igra definitivno testira jel voliš samu njenu strukturu ili si samo razvia štokholmski sindrom
preporuka, ali uz figu u džepu
preporučujem bez ikakve zadrške. kratki, "humani" jrpgeovi koji ne troše tvoje vrijeme i ne miješaju "epsko" i "bloated". suikoden 2 je posebno jedan od najčišćih dokaza da su igre JAKO DOBRE kad su jako dobre.
ovo nisam igra, ali star ocean je u mojoj glavi uvik bia jrpg za ljude koji bezrezervno vole jrpgeove. bude tu svega 
ove igre preporučujem ka što preporučujem nijeme filmove ili ilijadu i odiseju lol. sigurno ne zato što su preuzbudljive, nego zato što ti trajno promijene osjećaj za to odakle su igre došle. III je i danas stvarno odlična igra. vjerojatno ima i najveću klasu od svih igara šta si nabroja. I i II su povijesna iskustva. tako ih i gledaj.
III je baš preporuka, ovo ostalo ne znam baš, čekaj VII sad početkom 2mj
ovo sam već preporučava tu na forumu: straightforward no nonsense saturday morning cartoon jrpg; nemaš šta ne volit
nisam igra, al te tales igre su ti comfort food žanra. zamisli neki bosanski lonac ako voliš bosanski lonac. TALES OF ETERNIA najelitnija tales of igra!!
nisam igra remaster, ali više sam naučia o klasnoj stratifikaciji iz ove igre nego iz iti jednog udžbenika, knjige ili interneta. vječno relevantna igra i jedna od najboljih svih vremena pritom
ne preporučam iz straha da ti se neće svidit i da ću to morat čitat ovde
nisam igra, stoji u wl na switchu
btw stojim na raspolaganju za daljnje upite lol
(jako sam dobre volje, nadam se da se osjeti 🏄🏻♂️)