JRPG igre
Znan da postoji ali pc verzija koja me ne zanima i Switch verzija koja nije bajna zato san cekao baš ovo.
Ali 40e im ipak nedam jer je Switch verzija na akciji za ispod 15e
Grandia 1 me jako zanima jer je bila top igra ali prvi cd je bio pal drugi ntsc i nikad nisan igru zavrsio.
Grandia 2 san igrao ali iskreno nije mi se bila svidila
Miro Ma vise velim da ja nisam znao da je to vec dugo na marketu
Ja mislio taj Hd pack je nesto novo sto tek dolazi i da ce tu malo speglat sve sta treba.
Grandia 1 vrh, dvica ok - nije ni meni nakon prve bas sjela ali odigrao sam. Trica je bila iznenadjujuce ok, a ona Extreme uzasna. Sve sam ih odigrao. Jedinica najbolja. 40eura nedam ni ja.
- Uređivano
- Uređivano
foggy Nadam se da su onda fixali sve što nije valjalo
Već u traileru vidiš da nisu. Shadows nema u gradu i likovi i dalje izgledaju losije. Dakle isto sranje kao PC i Switch verzija. PC verziju barem možeš modati, ove dvije se možeš jebat.
Dakle i dalje je "najbolji" način igrati ps one igru na crt ili emulirati na PC / series konzolama.
- Uređivano
foggy stvarno mi se gade ti half-assed remasteri. ili uradi kako treba ili nemoj nikako! pogledaj samo tales of symphonia remaster - naci vrti se u duplo manje fps od original GC verzije. pa to moras biti panjina tako izdati, ali bogami i podrzati kupnjom takav proizvod.
ako bas hoces najbolju verziju grandie igrati, onda cak moras poteci za sega saturn verzijom. zanimljivo je da su svakim iducim izdanjem gubili sve vise na kvaliteti proizvoda, umjesto da to bude obrnuto.
Grandia 3 treba remaster.
Počeli previewi za Visions of Mana
Ne znam što da uopće mislim o ovoj igri. Izgleda lijepo i šareno, ali cijeli Mana serijal je meni hit or miss (više miss, ali dobro). Jedino koji mi je ostao u jako lijepom sjećanju je Legend of Mana (a vjerujem da je tome tako zbog velike doze nostalgije).
Možda sam u krivu, ali za sada očekivanja = nula.
maverick Igra me u explorationu opasno podsjecala na Xenoblade igre, tak je sve smisleno ljepo odrađeno. Plus, combat je jedan od naj turn-based combata, bas ono vrhunski. Jedino mi je prica bila ćorak, ali uz sve drugo tak vrhunski nije bilo niti vazno.
Igrat cu sigurno, malo je tak konkretnih igara.