Bio sam u nedoumici da nabavim igru, ali izgleda da ču je preskočiti do neke rasprodaje pred izlazak glavne igre.

8 dana kasnije

kabegami Uf, izgleda super!
Sad će Live A Live uskoro, a na kraju godine sve živo, bit će JRPG overdose ajme

Samo jedan jrpg mi je bitan. Ako taj bude kako treba, ni jedna igra vise ove godine ne mora izaci.

maverick Xenoblade gdje očekuješ velike sise i vrištanje mladih djevojaka te Nopone konačno? 😃
      Je je, zvuči kao sve što želiš.

foggy vidis kako znas! Ovi indijanski jrpg-evi me ne privlace vise jer to sam sve igrao jos dok sam na grizu zivio.

maverick Privlači me sve i igra mi se sve. Taman sad nemam vremena ni upalit plejku, ali igra mi se sve. Xenić će da se prži, jedva i ja čekam.

foggy jao sam da ne useru motku kao sa dvojkom. Necu im dva puta oprostiti.

foggy
            Hajimari i Kuro no Kiseki, Live a Live, Front Mission, Xenoblade(ovi)... To mi prvo pada na pamet kad pomislim.

Da mi je netko prije jedno 10 godina rekao da ću ponovo uživati u klasičnim RPG-ovima rekao bih mu da je lud.

6 dana kasnije

maverick kabegami ispravak, ceka te prvi xenoblade. Drugi slobodno uzmi zaobilaznicu.

Ne slušaj ovog Noppom Mavericka i odigraj oba. Drugi ima puno ljepše lokacije, bolji combat i još iritantnije likove 😃
            Obje igre su roba, prvi kvalitetniji ali oba naslova su stara škola dobrog JRPG-a.

foggy drugi dio traje 60 h previse. Razvucen pocetak i onda se nesto pocne dogadjati da bi opet doslo jedno 30ak h dogadjanja koje uopce nije bitno za plot. Igra je trebala trajati upola krace s obzirom koliko fillera i gluposti ima, iako ni to ne bi pomoglo jer ima jednu od najglupljih prica ikada kao i likove.

Ako covjek drzi do svoga vremena, toplo mu preporucam skipp. Neka odluci sam na kraju krajeva.

maverick Igra je trebala trajat duplo duže jer volim trčkarat oblacima i slušat britanski 😃
                Uz one blade-ove sve je fino lepo znas kako. 90h čiste uživancije. Nebudi star i čangrizav. Ili još gore, trijezan.