sanzo ma to je moj stari laptop jer pc vise nemam, ali vrtio je neke zahtjevnije igre bez problema i sad mi je zao sto nisam uzeo Ys 8 na GOG nego Switch.

maverick cudno mi je da switch ima problema s njom, vec obican ps4 ju je vrtio bez ikakvog trzanja i prakticki bez loading screena. Mislim da je vise stvar loseg portanja tu nego stvarno nekih velikih grafickih zahtjeva igre. Sad si vec na pola, prezivit ces jos malo i ovako, pogotovo kad udes jos malo dublje u radnju. Uvijek ju mozes naknadno uzet i za pc na nekoj akciji. Financiraj nam buduce falcom lokalizacije 😃

sanzo zato cu ys9 igrati preko laptop.
      Nema Isusa da igram na Switchu jer citao sam da se jos losije izvodi nego ys8.

maverick

S tim laptopom bi trebao moći YS IX na 1080p rezoluciji igrat bez problema, možda bi čak i 1440p na medium presetu išlo.

Presao Ys8. Prakticki 100% neke sitnice nisam samo odradio.

Nevjerojatno overlooked igra i series.
      Apsolutno sve stima u ovoj igri, svaki segment. Mozda bas zato sto nema veliki budjet devovi rade ono sto vole i bez nasilu trpanja svega i svacega.
      Smatram da svatko tko igra jrpg mora ovo odigrati.
      Mislim da je velika steta sto ovaj series nema svoju temu jer definitivno zasluzuje.

Pamtiti cu Danu, bas kao sto ekipa u igri kaze, zauvijek. Fantastican lik i igra.

22 dana kasnije

Isus te bog
      Neznan sto bi pa gledan malo po jubitu trailere, krene jedan ja odma pa ovo me podsjeca na chrono trigger i lik koji je radija muziku u chronu je tu, ali igra ima ful chrono vibru ej sto me nahajpalo.

Miro Pratim to od pocetka, isti team koji je radio The Messengera - side skroler, solidan, mjuza vrhunska. Prica, humor i price of merchanta 11/10. Probaj ako nisi, bio mi je super.

Evo, imam i recu pa baci malo oko:
        https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/the-messenger

Imam i jedan video, za neki trofej, čisto ako želiš malo gameplaya i da čuješ mjuzu, koja je sve na svijetu:

9 dana kasnije

Pitanjce.
        Jel igrao tko i kakav vam je Grand Kingdom iz 2015. (Ps4 i Vita)?

maximalni Ja sam kupio igru, nešto malo sam bio gledao o njoj ima sad već jedno 3-4 godine. Ono što ti je bitno je da je platina unobtainable. Serveri su ugašeni 01.10.2019.

EDIT: zapravo sad malo letim pogledom, ne znam, izgleda da je moguće dobiti platinu, ali ti server closure dodaje 150-200h na igru

master_x Ma na kraju nije tak teska, ali def nije za svakoga (kao niti jedan JRPG).

Reca naravno na FoggyProductionsu