Oće bit kakav collector?
JRPG igre
Ima na
https://eu.store.square-enix-games.com/dragon-quest-i-_-ii-hd2d-remake
I ocajan je kao i proslo izdanje
Nista za puno para
Kad god vidim neki TRPG uvijek mi zaigra srce. Nadam se da će ispast dobro, jer izgleda fenomenalno.
Ne očekujem FFT priču, ali nešto na tragu toga bi svakako moglo biti izvedivo. Veselim se i pratim dalje.
I Solo Leveling dobiva igru
Evo i tu…
Dragon Quest III HD-2D Remake | PS5 Pro
Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/dragon-quest-iii-hd-2d-remake
Super kežual iskustvo koje je baš to - fini turn-based JRPG gdje random encounteri malo idu na nerve, ali igra ima rješenje za svakakve situacije i frustracije. Super su ga prenesli u HD-2D i taj dio uz improvemente mi je bio odličan. Priča so-so, i likovi so-so. Osim toga, zabavno iskustvo za ljubitelje DQ-a.
I neće Square Enix napraviti remake FF IX.
Sve se radi, ali devetku nikako.
montoya Valjda imaju zavrsiti 7icu, pa 8 pa tek onda 9…
Yumia ili Ryza 3? Na akciji su obje na storeu, nisam igrao niti jednu igru iz serijala. Koja igra ima bolju protagonisticu? Osobno naginjem Yumiji, ali razmatram i Ryzu. Mogu savjeti i preporuke?
Rorona
Ma samo ove dve me privlače, ovo ostalo ne, plus igre su dosta starije pa je i to jedan od razloga.
Ekipa da ne otvaram novu temu…nisam igrao ni jednu turned based igru u životu radi glupop mišljenja da će mi to biti dosadno i komplicirano.
Najbliže toga je persona 4 golden na psviti koja me uzela na prvi ali već nakon prvog kombata sam igru obrisao ( iz glupog razloga da mi se nece dopasti ).
Volio bi preporuke nekih jednostavnijih a kvalitetnijih ps4/ps5 naslova da se probam ufurat u žanr?
Glupo mi je odigrat personu 5, divinity, clair obscur, baldurs gate 3 i slične.
Možda počet sa "lakšim" igrama poput south parka?
- Uređivano
FFX, Lost Odyssey (no PS jbg), DQ11. Exp33 je nov svjež također probaj ali ova 3 su meni vrh žanra.
FFX i DQ11 su super izbor za picetnike. Metaphor, persona 5 i remake trojke nakon toga. Yakuza 7 i SMT5 suvisto solidan izbor, kao i vecina hd remakeova starih igara ( suikoden, dq3) ili nove igre napravljene u tom stilu ( octopath). Expedition 33 ima ritam mini igru nakon svakog napada za ljude kojima obican turn based nije dovoljno zanimljiv.
Ima trenutno stvarno solidnog izbora, vidi kakva te prica zanima pa odluci prema tome.
Hvala na prijedlozima.
Ai mi je preložio prvo Sea of stars ili Chained Echoes, kasnije dragon quest XIS, I am setsuna i octopath traveler.
Probam neke od predloženih pa se javim, zahvaljujem