- Uređivano
kao najprazniji pištolj uperen u planinu . . . ukazujem na sutrašnji izlazak nove atelier igre!!
ATELIER YUMIA: THE ALCHEMIST OF MEMORIES & THE ENVISIONED LAND (!!) je najnovije čedo dugogodišnjeg (skoro TRIDESET GODINA) GUST serijala. također je i vibe. isto tako je i lifestyle.
zamislite toplu šalicu čaja od kamilice koja na neki način ide u 60 sličica u sekundi. e sad zaboravite ovaj dio sa 60 sličica u sekundi. zamislite svijet u kojem je svitanje shader efekt, gdje "grindanje" nije ponavljanje, već šum egzistencijalnog napretka. atelier igre su igre o izradi—ne samo napitaka i bombi, već odnosa, rutina i tog Savršenog Poslijepodneva. igrini izbornici su kao šapat, borba je poput sanjarenja, a soundtrack je kao gledanje oblaka sa prijateljima. atelier igre ne traže od vas da spasite svijet; traže da uživamo u njemu. a u današnje vrijeme? u današnjoj ekonomiji? možda je upravo to najradikalnija stvar od svih.
(i znam da nije baš jeftina, ali probajte, . . . kupite . . .)
vidimo se nekom drugom prilikom!!
p.s.
znam da ima puno slika (lipe su!! jbg), ne znam ih stavit da se mogu vrtit ka slideshow, ugl, sry, bye