foggy Ova koju spominjes mi nije legla ali tu sam da me razuvjeris.
stari moj nisam ti uopće mjerodavan po tom pitanju trenutno (ako sam ikad i bia lmao).
nedavno sam se vratia sa cipra i tamo u blizini limassola imaš afroditinu stinu (di se ona navodno rodila)—i sad, poviše imaš neka brda, gori na vrhu je neki vidikovac kurac.
brate, dok smo se penjali gori, taj zrak, tratinčice i ostalo cviće, more . . . ima sam najveći jrpg epiphany u životu. ne mogu ti opisat. prošlo mi je dvadeset godina života u slikama u sekundi. mislia sam da ću umrit.
normalno, ka i svaki vrijedni alija sirotanović žanra, uzea sam motiku i iša sam kopat šta izlazi. tribalo mi je nešto baš friško. i onda sam ubra ovo i ispratia izlazak zadnjih desetak dana.
uglavnom: imam nerealni entuzijazam oko igre i samog žanra (naočigled svih jrpg sladokuraca), pa sam onda prigodno uzea i svoju specijalnu jrpg pumpu, pa ćemo pumpat dok balon ne eksplodira (neće bit prvi put (a ni zadnji!)) . . .
a propos serijala: sanzo se opet pokaza ka pionir. ja sam u mladosti igra IRIS (ultra zašećeren jrpg), i nedavno prvu RYZA igru (mislim da je to legit dobar uvod, pogotovo jer su ove "modernije" igre bliže klasičnijem jrpg iskustvu)
to je to.
sritan prvi dan prolića svima koji slave!!

🌸🌷🌺🌼