Legendary_Hero Infinite Undiscovery?

Sviđa mi se ta glupa igra, ali . . . Xbox 360 je puno bolja konzola nego šta misliš Ha-Ha-Ha. Postoji BRDO veličanstvenih igara na toj konzoli.

Infinite Undiscovery je nered - veličanstven, simpatičan nered. JRPG ekvivalent B-filma s blockbuster budžetom: pun je nekih quirky mehanika, neujednačenog ritma, ali ima i krcato šarma koji te nekako drži prikovanim za kontroler. Infinite Undiscovery ka primjer one igre koja se usuđuje sanjati velike snove, ali onda i posrne još više, al zbog toga je vrijedi igrati lol. Fali toga nekad.

Sad me uvatila nostalgija. Jel se ko od vas JRPG legionara sjeća:

1 / 2

Na ovome je charcter designer tip šta je director na Stellar Blade.

Jebate, jel ovo Xbox Series X|S Backward Compatible?? Stari moj, nabavit ću Series S, lmao

k

Sjećam se iako nisam igrao. Dosta je hvaljena igra i uživa status kvalitetnog jrpg naslova na x360.

@foggy Razmišljam uzeti si The Last Remnant sad kad sam završil sa Metaphor ReFantazio (možda odigram još par sati).

Dopal mi se davno, još dok sam imal komp - PS2 era, jedini PS kojeg nisam imal.

montoya

The Last Remnant je jedan od najboljih taktičkih jrpgova. Samo pripazi igra je ultra hard teška i trebati će ti vremena da sve pohvataš. Imam dosta iskustva plus osvojio sam platinum pa ako zapneš slobodno pošalji poruku ili tu pitaj o game mehanici.

Uzmi remastered verziju, jel x360 verzija ima dosta bugova i neke mehanike su unazađene u usporedbi s reizdanjem.

Legendary_Hero odigrao sam na X360 dok je bila exkluziva. Odlicna igra ruzne grafike cak i tada, gdje jednu borbu igras sat vremena i izgubis je. Danas ne znam bi li imao zivaca za to.

solidmerlin

Nije baš tako. Remastered lijepo izgleda, posebice modeli likova.

Slažem se, ali ako ne razumiješ u potpunosti sustav igre. Moraš poznavati likove, grindati skillove, vrlo važno koji leader vodi squad, kako si Rusha razvijao. Obavezno moraš znati likove u squadu i s kojim abilitijima raspolažu, te koji squad je support, back up, a koji main melee.

Također poznavanje mehanike deadlocka je prijekopotrebna.

montoya

Da, igra je teška, ali odlična i osobno ima najtežu final boss borbu u ijednom jrpg-u koji sam odigrao. Ako te zanima više pošalji poruku jel odgovor je minor spojler.

Ima, kad pređeš igru otključas Hard Mode.

Ako ima zainteresiranih mogu napisati guide o in-depth mehanici igre, iako će mi trebati vremena za to.

Legendary_Hero Nije baš tako. Remastered lijepo izgleda, posebice modeli likova.

Rekao sam original na X360, nisam remaster igrao.

montoya uzmi slobodno. Ako mozes izdrzat Metaforu, mozes sve.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

montoya Ja sam ga probavao par puta i nikak da mi sjedne. Mislim da je to jedan od onih naslova koje volis ili ne.

Legendary_Hero

No frx. Nego kakvo je to vrijeme na X360 bilo:

• Lost Odyssey
              • Blue Dragon
              • Eternal Sonata
              • The Last Remant
              • Magna Carta 2
              • Tales of Vesperia
              • Infinite Undiscovery
              • Star Ocean: The Last Hope

Giphy - Howie Mandel Wow GIF by America's Got Talent

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

solidmerlin Mene su kupili u pocetku odma, plejku sam zaboravio u roku Lost Oddyseya.

Ok, par naslova s liste je mediocre, ali krenuli sukao Jrpg masina i cim nisu prodali mrljone odma su odustali.

solidmerlin

Ajmo iz zabave tier lista:

S - Lost Odyssey, The Last Remnant

A - Star Ocean: The Last Hope, Eternal Sonata

B - Blue Dragon, Infinite Undiscovery

C - Tales of Vesperia

MagnaCartu 2 nisam igrao.

Još ako dodaš i one koji su odmah bili multiplatform:

S - Final Fantasy XIII,

C - Resonance of Fate, Final Fantasy XIII-2

FFXIII je treći u S tieru, a C tier ide ovako: RoF, FFXIII-2, ToV

Legendary_Hero

Solidno si poredao ove sto sam ja nabrojao.

Magna Carte 2 se najslabije sjecam…

Od RoF sam odustao a o FF13 sagi imam nisko misljene. Bolji mi je bio Nier tada.

Sve redom mediocre igre, ali jrpg zanr je odavno na aparatima i da nije Atlusa, Falcom-a i Monolith-a, vec bi palili lampione jos u prošloj generaciji konzola.

maverick

3 najlosije igre sa ovog spiska meni su bolje od citavog opusa Falcoma i Atlusa. I Monolith zna malo zasrat. Npr razvuceni Xenoblade 1 te usrana Torna.

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  

maverick jrpg zanr je odavno na aparatima

What 😃 2024 najjaca godina turn based jrpg-a. Cak je i square izbacio DQ3 i Star Ocean 2 remaster je genijalan. Kakvi aparati 😃