• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

sanzo Platina u to vrijeme, hard run. Probaj 🙂

• sanzo

•  
      •  

foggy

Ne hvala, prošao sam ju sa sva tri lika i to mi je bilo dosta, još mi je je i jedan trofej zbugao pa da sam i imao volje ić po platinu ne bi.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

sanzo 2-3 hita na svakom bossu i mrtav si. Uzas, dosta tesko i nekad jako frustrirajuce. I boss rush mode je kaos, pogotovo jer zna zastekat

• sanzo

•  
          •  

foggy

Mogu zamislit, pogotovo na onoj glupoj stonogi. Bila je iritantna i na normalu.

Legendary_Hero Infinite Undiscovery?

Sviđa mi se ta glupa igra, ali . . . Xbox 360 je puno bolja konzola nego šta misliš Ha-Ha-Ha. Postoji BRDO veličanstvenih igara na toj konzoli.

Infinite Undiscovery je nered - veličanstven, simpatičan nered. JRPG ekvivalent B-filma s blockbuster budžetom: pun je nekih quirky mehanika, neujednačenog ritma, ali ima i krcato šarma koji te nekako drži prikovanim za kontroler. Infinite Undiscovery ka primjer one igre koja se usuđuje sanjati velike snove, ali onda i posrne još više, al zbog toga je vrijedi igrati lol. Fali toga nekad.

Sad me uvatila nostalgija. Jel se ko od vas JRPG legionara sjeća:

1 / 2

Na ovome je charcter designer tip šta je director na Stellar Blade.

Jebate, jel ovo Xbox Series X|S Backward Compatible?? Stari moj, nabavit ću Series S, lmao

k

Sjećam se iako nisam igrao. Dosta je hvaljena igra i uživa status kvalitetnog jrpg naslova na x360.

@foggy Razmišljam uzeti si The Last Remnant sad kad sam završil sa Metaphor ReFantazio (možda odigram još par sati).

Dopal mi se davno, još dok sam imal komp - PS2 era, jedini PS kojeg nisam imal.

montoya

The Last Remnant je jedan od najboljih taktičkih jrpgova. Samo pripazi igra je ultra hard teška i trebati će ti vremena da sve pohvataš. Imam dosta iskustva plus osvojio sam platinum pa ako zapneš slobodno pošalji poruku ili tu pitaj o game mehanici.

Uzmi remastered verziju, jel x360 verzija ima dosta bugova i neke mehanike su unazađene u usporedbi s reizdanjem.

Legendary_Hero odigrao sam na X360 dok je bila exkluziva. Odlicna igra ruzne grafike cak i tada, gdje jednu borbu igras sat vremena i izgubis je. Danas ne znam bi li imao zivaca za to.

solidmerlin

Nije baš tako. Remastered lijepo izgleda, posebice modeli likova.

Slažem se, ali ako ne razumiješ u potpunosti sustav igre. Moraš poznavati likove, grindati skillove, vrlo važno koji leader vodi squad, kako si Rusha razvijao. Obavezno moraš znati likove u squadu i s kojim abilitijima raspolažu, te koji squad je support, back up, a koji main melee.

Također poznavanje mehanike deadlocka je prijekopotrebna.

montoya

Da, igra je teška, ali odlična i osobno ima najtežu final boss borbu u ijednom jrpg-u koji sam odigrao. Ako te zanima više pošalji poruku jel odgovor je minor spojler.

Ima, kad pređeš igru otključas Hard Mode.

Ako ima zainteresiranih mogu napisati guide o in-depth mehanici igre, iako će mi trebati vremena za to.

Legendary_Hero Nije baš tako. Remastered lijepo izgleda, posebice modeli likova.

Rekao sam original na X360, nisam remaster igrao.

montoya uzmi slobodno. Ako mozes izdrzat Metaforu, mozes sve.

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

montoya Ja sam ga probavao par puta i nikak da mi sjedne. Mislim da je to jedan od onih naslova koje volis ili ne.