Prekucas igru bez sidequestova, molis boga da izbace boostere da se nebi slucajno potrudio izfarmat materijal i gold a glavno opterecenje ti je kako netko ima 50 sati vise od tebe u igri a ti si dosao dalje. Jos samo cekam da spomenes trofeje. Bravo na pravi nacin igras rpg, svaka cast.
Srca ti isusovog eli vi iko čitate išta ili proletite samo uzmete što je zanimljivo pa serete kako van paše???
Da si iša pročitati iti malo vidija bi da san reka da ih nabijen na srid kurca ako je cilj grinda bija da ubace boostere i da ču prije izbrisati igru nego ih kupiti.
Znaći ti znaš di se farma materijal i novac ili pišeš iz jebene guzice i teško ti pročitati da se nemože farmati jebeni novac i materijal i da to jebeno seren cilo jebeno vrime.
I po čemu mi je jebeno opterečenje što on ima 50 sati više od mene???
To što je radija sidequstove koje san ja ostavija za jebeni kraj???
Kad odigraš 10% rpg-a što sam ja odigra onda me možeš učiti kako se igra rpg
Odnosno što je najbolje ovu igru vjerovatno nisi ni kupija nego si samo doša prosuti malo inteligencije....
Jeli je jebeno normalno da igra ima preko 150 jebenih monstera koje nemožeš isprobati jer da bi ga razvio triba ti 30000 novca plus kamenja koja se jako teško dobiju a ternutno dobijen ako san sriće 100 jebenih novčiča inaće je od 12 do 36 novčiča neka normala i 0 do 3 kamenja i dok to isproban na kraju monster može biti teški kurac ko što su moja dva koja koristim
To normalno jeli
Pobrka si ti slova i žanrove
Probaj odigraj jedan RPG sviditi če ti se