A ne kužim ga...pljuje po igri, a nije uopće rješavao sidequestove, ima lošu opremu, nije razvijao monstere, ništa.
Znači, ja jednu jebenu minutu nisam grindo novac i kamenja i uvijek sam imao dosta za ono što mi je trebalo.
Naravno, nisam kupio apsolutno svaki novi komad opreme ili oružja, nikad nisam imao više od 20000 coinsa, ali nije da mi je usfalilo za neke normalne stvari.
Hrpu love ssm zaradio i prodajom materijala, a one najskuplje za prodat se dobi na nekim zabitim mjestima, ne u main storyu.
Na Monstere nisam nešto previše trošio. Razvio 4 monstera, koristim 2 i to je to, neću više.
Fali love i kamenja, ne možeš se nakrcati sa svim i svačim čim se pojavi kod trgovaca, i ja sa 87 sati trenutno imam likove na cca 26% razvijenosti, ali dovoljno mi je. Taman da je izazov, ne secem se kroz igru, ali ne fali mi.
Opremu brutalno napucaš kod kovača, a najbolje materijale, opet, dobiš sa strane. Neku novu opremu nisam ni kupovao jer je bipa slabija od upgrejdane "stare" opreme.
Ne znam,,imam dojam da se Miro previše žurio i sa time si pokvario dojam o igri jer, eto, ja odgovorno tvrdim da apsolutno nikakvo grindanje nije potrebno ako usporedno rješavaš main i sidequestove te istražuješ okolo.
Jbga, nema nekog izričitog mjesta koje ti baca lovu i kamenje za upgrade, ali meni je i drago da ga nema.
Ja sam normalnim igranjem jutros stigao do treće faze zadnjeg bossa i roknuo ga iz druge jer sam prvi put probao bez onih boostera. A ti boosteri pomognu u tim završnim borbama i nemojte ih se libit iskoristit.
I to sam na Levelu 6 sa težinom...dizal sam ih u hodu, bez spuštanja.
Miro veli da je na jedinici, jbte...em dobi manje love, em je manje monstera u borbi, em dobi manje dobrih materijala za upgrade od njih.
Normalno da je slabiji u odnosu na zadnjeg bossa kad se žurio ovo završit...ne znam čemu žurba.
Neću mu sigurno ja ić pametovat o igranju rpg-ova, odigro ih je daleko više nego ja, al ovo je, ak se mene pita, krivi pristup igri.
Eli ti ne čitaš što ja pišen ili što???
Likovi svi na lv86 i svima dignuti atributi koji su važni recimo boli me kurac za luck grinda nisan jer je grind nemoguć, oprema je kupljeno pun kurac toga, magije kupljeno skoro ništa jer ove bolje koštaju preko 10000, materijal ne prodajm apsolutno ništa jer nek stoji ulupati čemo kod blacksmitha, a taj najsakuplji materijal koji ti prodaješ ima pasivni skill na sebi koji ti ne piše nego moraš sejvati prije pokušaja tako da si prodao možda jako dobre pasivne skilove koje si mogao imati bez da koristiš skill poene.
Nova oprema nije slabija samo stavi prvo na nju white christal pa dalje po boji i dižeš je svaki put za +1 tako da svaka nova oprema ja jača od stare...
Po ovome zaključujem da si ti bacio 50 sati da bi bio 3 posto jači od mene i to je super je moš misliti, od kad igram rpg-ove uvi ali uvik je bilo kad se pojave nove stvari za kupnju išlo se farmati a to se tu ne može, na težini 4 imaš 20% više novca znaći ti na težini 6 imaš vjerovatno 30% što je opet gola kurčina.
Monstera iman razvijena 2 a sad da bi razvio druge i digao ih na svoj level mislin da je oko to oko 30000 i sad je to normalno...
Iman ja tih boostera što ih koristiš koliko očeš iman ove što dižu snagu za 500 i vjerujem da bi bossa razvalio bez problema ali ih eto neču koristiti jer mi iskreno nemaju nikakvog smisla.
Odigrao si 2 taktička rpg-a Rainbow Moon evo i Skies tako da...
Side questovi su realno smeče jer dobiješ neku sitnu nagradu koja ne znači ništa a svodu se na to da prvo skipaš nepotrebno iritantni razgovor i onda ideš dugo po komično lošoj mapi jer se teško snaći a fast travel je nepoznata stvar...
Da je ovo igra u kojoj recimo kao u normalnom rpg-u taj side quest bi ti dao xp pa bi to nešto značilo zašto ga odigrati ali tu ti xp i level ne znače ništa...
Maloprije ubijem lika onog bossa na mapi koji bude veči level i bio je preko stotog levela znaći skoro 20iznad mene a nagrada je bila neki običan materijal i na težini 4 dobijem 60 novčiča i to je normalno i super...