Stigao mi je mail !! Promjena datuma izlaska igre. Sa Q2 na Q2. IT'S HAPPENING !!!
Rainbow Skies
Sa q2 na q2?
Da da hahaha, baš tak. Na poslu sam čito i reko koji kurac, ali IGRA IZLAZI !!
A trolaju ljude prasci
Došla je lista trofeja:
http://www.rainbow-skies.com/news_51_trophies-awards-system.html
Igra je u fazi Q&A.
Biti ce ovo isto vremenski duga ali gušt totalni platina. Rekao bih da se traži sve tako da eto guštati ćemo ko ludi.
Hype je opet veliki.
Jbte, znači da brzo ovo ide van <3 <3 <3 <3
Pa ko će to platit, jebemti život
Ma samo da ne bude u 9 mjesecu uz spyro, spidera i dragon quest.
Neki kraj 6., pocetak 7. je odličan, taman cu uz pivce i klimu odvaljivat doma jer je vrućina gradskog asfalta prevelika :)
Bit će zabavno bome. Na moment sam se smrznuo kad sam vidio opis trofeja da se mora 200h imati upaljeno svjetlo, no odmah odahnuti kae je u opisu naodano "in game hours, not Earth hours".
Igra se definitivno uzima day one i sve ide sa strane kad to dođe.
June, 2018.
Informacije na kapaljku. Očito su svjesni što imaju. :
Preorders closed.
Jel tko od nas kaj prednarucio? Znam da se spominjalo.
Radili su prema broju narudzba... :(
Steta mozda bi jednog dana i stajala na polici. Ovako, samo digitala.
Jel tko od nas kaj prednarucio?: :
Na fejsu su upravo napisali da ce sljedeci mjesec shippat igre. Lol, znaci do kraja 6. Najkasnije ce roba biti dostupna :)
26.06. Playstation store za 27 funti. Najs!
26.06. Playstation store za 27 funti. Najs!Indalecio Pročitam post i odmah odem na Storu da uzmem, na Storu nigdje nema. Gdje si ga ti vidio?
Njihova fejsbuk stranica. June je 6 mjesec jel? Haha, mozda se cini cudno al uvijek su me jebali njihovi mjeseci iako engleski odlicno znam.
Ahaaa, samo su najavili cijenu na Storu? Ja te skontao da si bio na Storu I vidio igru po toj cijeni. Odi vrit, poveselio se prerano :,(
Pa napisali su konkretni datunlm ne kuzim znas da se oni ne razbacuju tocnim datumima :) 26.06. izlazi igra za americko i europsko trziste.
Brat i ja jedva čekamo. To se igra odmah, dan ranije da se može xD
Znači NA: 26.06.18., a EU i ASIA: 27.06.18.
https://www.youtube.com/watch?v=37MamwsopEM
Ode opet 100 sati života <3