Rainbow SkiesOČEKIVANI RELEASE DATE: Q2 2018
NA: 26.06.18.
EU i ASIA: 27.06.18.
Od kreatora Rainbow Moon-a, odličnog taktičkog RPG-a na poteze dolazi nam njegov nastavak sa drugim protagonistima u glavnim ulogama. Iako se na igri još uvijek radi, svi koji su završili prvi nastavak mogu reći da s nestrpljenjem čekaju na igru. Correct me if I am wrong.
Za sad su poznata 3 lika kojima ćemo moći upravljati, Damien (swordsman), Layne (bow) i Ashly (staff). Damien je opisan kao mlad, arogantan i naivan lik koji vjeruje da cijeli svijet čeka na hrabrog junaka poput njega, ali nakon što krene na putovanje lagano shvaća da tako to nije te da treba biti timski igrač. Layne je pametan i suzdržan lik koji je odrastao siromašan, te su mu dvije najjače karakteristike krađa i jelo. Iako ima mozga u glavi često je ukočen i ne zna kako se izraziti. Prosječni građanin je vjerojatno najdosadnija stvar koju Ashly može zamisliti tako da se ona bacila na magiju. Eksperimentiranje sa magijama joj pruža veliko zadovoljstvo te živi u nadi da će jednoga dana biti izabrana za važan zadatak (quest). Ashly je visokog entuzijazma te često time izluđuje Damien-a i Layne-a.
Priča počinje kad Damien ima završni ispit za krotitelja čudovišta, vrlo bitnog zanimanja u njegovom gradu, koji je pod čestim napadima. Ne znamo razlog, ali Damien odlazi na ispit pod teškim mamurlukom, te ne samo da pada na ispitu nego i uništava sva već zarobljena čudovišta na kojima se provode ti ispiti. Pokušavajući prikriti svoj neuspjeh zajedno sa Layne-om, svojim ispitivačem, stvari postaju još gore i njih dvojica se nađu između dvije vatre/suparnika.
https://www.youtube.com/watch?v=xsKz830k0vI
Rainbow Skies
Meni jedna od najdražih igara, uz predivni svijet i soundtrack, te vrlo zarazni gameplay i simpatične likove, prava igra "za dušu".
Nadam se istom i u Skiesu.
Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk
S takvim ću gustom opet ulupati 100+ sati u ovo...
Nedavno baš platinirao jedinicu po prvi put. Čekamo nestrpljivo dvicu i nadamo se da će izaći jer sam čitao da su i imali dosta i internih problema i odgađanja.
Ovo su neke novine u ovoj novoj igri što nas čekaju:
Treasure hunting koji je obavljen poprilično jednostavno, odnosno dobije se mapa gdje je označeno blago i lopatu u ruke pa kopaj.
Monster Breeding: jaja se dobivaju iz borbi sa mobovima te na monster farmi ih puštamo da se hatchaju. Monsteri dobiveni iz jaja imaju iste mogućnosti kao i bilo koji drugi party member
Fishing: iako definitivno nije novitet u igrama ovog tipa razlika je što će se odvijati u potezima. Počinjemo sa 1 ili 2 poteza pa se sa napredovanjem naravno otvaraju nove mogucnosti. Čini mi se dosta unique pa ću postati i napredovanje i skillove u fishingu.
Evo neki novi podaci:
The physical edition of Rainbow Skies, which will only be available on PlayStation 4 and PS Vita, will be availble in both $29.99 standard and $49.99 limited editions. The limited edition includes the following:
A copy of Rainbow Skies
Game manual
“Melodies” two-disc original soundtrack
100-page “Book of Knowledge”
Double-sided map
Numbered certificate
Collector’s box
Novi trailer:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=dTCi39Sf3Fo
Potvrdili jesu i konacno bi bilo vrijeme da izade u 2018. nakon nekoliko potvrdi
Znači kupuje se Limited Edition, jeli Rainbow Moon limited edition rezerviran samo za istočno tržište ili će doć i kod nas?
Nema info na gematsu koliko vidim.
Nakon digitale rainbow moon je izasla uskoro i fizička verzija i kod nas tako da sumnjam da neće.
A između ostalog developer je Švabo koliko znam :)
Dvaput si napisao "limited edition will have the following" Njemci su devovi da, Rainbow Moon je razvijala ekipa od svega 15 ljudi i napravila tehnički savršenu igru bez itijedne greške, buga ili glitcha. Baš zato mene ne boli toliko dugo čekanje, ukoliko ponovo dobijem onako ispoliranu igretinu. Limited Edition se kupuje bez razmišljanja, ali vjerojatno digitalna verzija na izlasku, ukoliko LE bude kasnio.
Izbrisao sam sada
Izlazi i limited edition od Rainbow moona. Taj drugi dio se na njega odnosio ali nisam dobro odvojio tekst kao sto si vidio.
Moon je stvarno bez mane. I ja cu limited odmah uzet i to ponajvise zbog razno raznih stvarcica koje ne možeš sam otkriti a biti će u njihovoj knjižici.
Čitao sam i da su skoro propali ali da im je Sony dao malu financijsku injekciju.
Ovo garantira ogromnu kolicinu sati igranja sa svim side aktivnostima.
Fala kurcu.
Sad još samo kad bi mogao tempirat godišnji.
Rainbow moon Limited Edition + Rainbow Skies Limited Edition = nikad bolje potrošenih 100 dolara
Rainbow moon Limited Edition + Rainbow Skies Limited Edition = nikad bolje potrošenih 100 dolaraRainbow Moon od Limited Run ili re-izdanje?
Ovaj sta dolazi sta je indalecio napis
To je taj o kojem pricate, izbacio sam ga bio:
In addition to the Rainbow Skies physical edition, Eastasiasoft and Play-Asia will release a physical edition of the already available Rainbow Moon for PlayStation 4 and PS Vita. It will be available in both $24.99 standard and $34.99 limited editions. The limited edition will include the following:
A copy of Rainbow Moon
Game manual
“Melodies” one-disc original soundtrack
“Book of Wisdom” tactical guidebook
Map
Numbered certificate
Collector’s box
https://www.play-asia.com/rainbow-moon-limited-edition-play-asiacom-exclusive/13/70bnvh?tagid=1135277
Pre-sexy je izdanje : Uzet to i poslat devovima na potpisivanje
https://www.youtube.com/watch?v=dTCi39Sf3Fo
Ne radi video pa sam išal potražit.
A neeee, uopće da se neće nabavit taj Limited :* :* :* :*
Ovo gotovo da ima prednost pred The Last of Us 2.
Stisnut ću moje u Sancti da nabave...kad već nabavljaju razna sranja, moraju i ovo.
U dilemi sam dal da uzmem i Rainbow Moon Limited Edition kad sam ga prošao i platinirao dvaput.
Pa kak nema jos release datea.
Btw. Na twitteeru 10.03. objavljeno da su dobili Pegi oznaku.
22.02. su objavili da su sve datoteke za lokalizaciju pustili.
Bunim se a sa dvije igretine na radaru nema smisla da izade prije 6. mjeseca :) ali bi bar znali na cem smo :)
Ma ekipa trola i hajpa narod, nabijem ih Brat me svako malo pita kada će ovo izači, već mi naporan postao.