Stvar je u tome da je MassEffect  digao ljestvicu visoko sam sebi i ljudi imaju ogromna ocekivanja od igre.
Uz to prati ih hejt jos od ME3 i ocito da nesto ne štima u bioware-u.

Nije isto da dobije recimo nekakav Rocket League ocjenu 77 kao i kad Mass Effect dobije 77 zbog ocekivanja igraca.
To ne znaci da je igra losa nego je ispod ocekivanog.

Nadodaš na to ove sramotno loše animacije i imas sprdačinu i hate train.
(no kolko vidim ima i drugih problema tak da bolje mi cekat kojih godinu dana :) )

Isuse Kriste, je li ovo stvarno?

Stavili su transića u igru. Nije ni čudo da ljudi pljuju po igri.

Ajme ne!
Tvoja muškost je povrijeđena i nikad se neće vratit.

Bio je i u inquisitionu. Bioware ima listu stereotipa koji se moraju uključit u igru zaljepljenu u svaki ured.

WooddieBone
Za mene transseksualizam nije normalan, kao što za tebe nije normalno da netko kritizira Andromedu.

Naravno da ne možemo naći zajednički jezik.

To su sad neke druge rasprave, tu se fokusirajte na igru.

Ja sam odigrao 11 minuta. Toliko sam stigao. 1/10. Smeće od igre.

Poslano sa S8+

Stalno kukaš kako nemaš para, brak, ovo ono a redovito kupuješ igre day one i to još iz hr.
Moram se i ja oženiti jer je očito da lažeš ovaj napaćeni narod.

:

To jos crpim zalihe od svatova. :)

Poslano sa S8+

Takav internet ima lik... a onda skida ''igre'' kao što je Final Fantasy XV. :(

Da da, moj bijedni internet katastrofa slabo mi je koliko je spor. Ugrijalo ga sunce od kad se oženio

Skida, al ne igra. Samo Division bajo moj

Samo da znate da Fliper živi u elitnom dijelu grada i ima novi Porsche parkiran ispred zgrade :), očito je mafijaš...

Samo da znate da Fliper živi u elitnom dijelu grada i ima novi Porsche parkiran ispred zgrade :), očito je mafijaš...
a ona dva 4k hdr telkaca od 65" , to nitko ne spominje ? penthouse u centru grada ? manager pozicija u t-comu ?

Ova tema je krenula sa ''Mass Effect je SJW igra'' u ''molimo Vas, provalite Fliperu u stan jer ima stvari''

Sve je to u duhu exploringa (tuđe imovine).
pathfind your way to flippers apartment for those 4K HDR TVs

WooddieBone
Za mene transseksualizam nije normalan, kao što za tebe nije normalno da netko kritizira Andromedu.

Naravno da ne možemo naći zajednički jezik.
Zašto bi moralo bit normalno da bi bilo u igri?

Ti si igrao koji GTA?
Manhunt?

To je normalno?

Koliko ja znam, transseksualizam je definiran kao psihološki poremećaj; ubijanje nije.

...ali to je već za drugu temu.

(I ne, nisam igrao niti Manhunt niti bilo koji GTA. Ali koliko znam, GTA ima barem jedan pozitivan učinak - glazba.)

Samo nemojte GTA kao bilo kakvu vertikalu koristiti, cijela svrha igre je da sprda moderno društvo.