AJOJ.
Nisam htio. Stvarno nisam htio. Al natjertali ste me.
Sad ajmo:
Na Sarenu se pokazalo zašto Syntesis ne funkcionira, a na TIL-u zašto Control nije moguć.
Saren nema veze sa Synthesisom. On je praktički htio pristat na pretvaranje svih u huskove.
Catalyst nije Reaper tech nego od Leviathana samim time Reaperi su mu subjekt, a ne ravnopravni programi.
Sad kad razmislim, ovdje raspravljamo o 5 godina staroj igri, a Andromedu smo spomenuli samo u kontekstu sprovoda. Tužno.
Zbilja je.
sa Synthesis pritvoriš apsolutno svakoga u galaksiji u nekakvog hibrida bez njihovog pristanka.
Irelevantno jer nakon kaj ih pretvoriš će svi bit sretni
A šta to riješava,
Sve ili gotovo sve nebitne sitnice koje opterećuju 99% ljudskog roda i nedopuštaju mu da napreduje
ako išta mogu zamislit da bi samo stvorilo dodatni animozitet prema sinteticima zbog toga u šta su pretvoreni. Osim ako prisilno ne minja i mentalni sklop pojedinca
1. Ne mjenja mentalni sklop
2. na šta imaš bit ljut?
Navedi mane? Po svemu kaj znamo, Synthesis ih nema.
Sintetici počnu shvačat organike, a organici dobiju boost inteligencije i skoro svo znanje u galaksiji. To je pojednostavljeno. Rezultat je da se ljudi nebi zamarali glupostima tipa "on je meni reko da sam debela" ili "tiš meni jebat mamu".
I svi bi sve razumjeli i shvaćali.
Nakon synthesisa nebi postojala ni jedna osoba kojoj bi ta promjena smetala.
Zapitaj se, jel bi se vratio u neandertalca da ti netko ponudi?
I misliš li da bi se neandertalac ljutio kad bi ga momentalno pretvorio u Sapiensa?
Odgovor na oba pitanja je apsolutno ne i vrijedi za sve ljude i u svakom slučaju.
Nitko nikad nije htio bit gluplji.
šta mi je ravno pranju mozga i isto tako neprihvatljivo.
Ako pričamo o pranju mozga u kojem se iz istog miču nebitne gluposti i ostavlja se mjesto za više bitnijih stvari onda si u pravu.
Naravno ne pričamo o tome.
Pranje mozga se vrši propagandom i konstantnim ponavljanjem istih i neistinitih informacija kao što danas rade religije, nacionalisti, komunisti, fašisti i ostali brijači.
A svi valjda znamo da je takvih VRLO, VRLO MALO u ovom svijetu, a?
Synthesisom bi došlo baš do obrnute situacije.
Soldier, Earthborn, sole survivor - jedini Shepard kojeg ja priznajem.
Također.
dodao bi i default male faca da triggeram woodieja i tzea
and because it's true
SUCH TRIGGERED SO WOW!
Character creator za muškog sheparda je abominacija najgore vrste.
Moj Shepard je žena, al kad igram mužjaka Sheploo enidej.
I po meni je Destroy jedina.opcija jer ipak.Reaper tech je tolko.napredan i neistrazen bija u tom trenutku da bi sve ostalo moglo bit potencijalno jos pogubnije.
Ne bi bio neistražen nakon Synthesisa.
Ne bi bio reaper tech nego bi bio samo... tech.