Solid_Snake Capcom has sold more than 1m copies of its recent Resident Evil HD remaster." is in part because the dev team made a great product, but also because of the excellent word of mouth and general praise fans shared about the title," Capcom wrote in a new blog post."We want to thank everyone for rediscovering this modern classic - or thank you for trying it for the first time."http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-24-resident-evil-hd-remaster-sells-1m-copies?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph
resident_evil Nadam se da uživaš u igri 😃 Koliko god da je Resi 2 remake super, remake jedinice mi je najbolja Resi igra i 99,9% da će tako ostati zauvijek.
Heat Dizajn igre je fenomenalan. Nije kao stari Tomb Raideri, stisneš tipku, otvore se random vrata, a opet te ne vodi za ruku kao današnje strelice. Ne znam samo je li veće zadovoljstvo kad baciš ključ koji ti više ne treba ili kad razneseš zomiju glavu. 😄
ikral Igra koju sam, svetogrđa li, završio samo jedanput. Morao bih još jednom na PS4 (na Wii sam igrao) to i Zero odigrati, onako ničim izazvan, kad mi dođe ćeif.
Heat Evo završio i dobio najbolji endind, a teško bi ga i promašio s obzirom da sam "morao" riješiti svaku sobu. Skoro sam dobio ptsp dok nisam na kraju pročitao da se u sobu iza slike može samo u new game+. 😆 Sad mi se igra i Zero. Droga
Heat maverick Sad sam pogledao review, izgleda mi ok. Najveće zamjerke zajebancija s inventoryem i slaba priča mi nisu neki problem.
krpa Meni je OK Zero bio, bez obzira na sistem s dva charactera. Čak bi rekao da mi je blizu Remakea.