Jeste, igram na CEMU i super je! Jednostavno za postaviti, novi cemu ima vec implementiran mapping za box kontroler i postoje graficki packovi za bolji prikaz i odlicne performanse. U full hd mi drzi stalnih 60 fpsa. Stavio sam lock na 30 jer je bolji odnosno autenticniji hit detection.
@Miro ma divota je! Kamo god krenes imas nesto za vidjeti i istraziti. Igra te ne vodi za rukav i to je vrh! Nema tutoriala, nema ukazivanja na ocito i prezentacije nekih igrinih mehanika. Primjer, krenem igrat i uberem jabuku. Dodem do ognja i onaj stari mi govori da su kuhane jabuke bogatije nutrijentima. Hmm, odem u inventory i gle cuda ima opcija hold. Sto bi se dogodilo kada bi stisnuo vise puta hold? Opa, Link drzi pet jabuka odjednom. A nista idem ih probat bacit na vatru. Evo ga, imam kuhane jabuke! Ili penjanje na stablo. Sasvim slucajno sam otkrio pticja jaja na debelim hrastovima. Ne znam za vas, ali mene ovakve male stvari vesele. Ovo je sama bit igranja. Istrazi, nauci i zabavi se. Nema markera, nema oznaka gdje se moras popeti, tornjeva, check liste... Ovo je predivno!