žao mi je što nema ronjenja...a ko zna, možda negdje postoje iron boots ili nešto slično...
anyways, imaginary item search challenge: on
igra je čista desetka, unatoč tome što nije sve kako sam si ja to zamislio... ništa u životu nije savršeno, pa tako ni ova zelda, ali c'mon, ako ovaj gem nije za maximalnu ocjenu, onda ne znam što je...ako ništa drugo, ovo je prvi put da je odlični gameplay iz inače vrhunskih linearnih igri prebačen u open world, i to kakav open world i s kakvim mogućnostima interakcije.....ja sam u čudu
15 sati igre, krenuo sam putem main questa i došao do dijela gdjesam dobio zora's armor, i sad bi trebao krenut na jedan od glavna 4 "dvorca" ali onda sam reko, screw that shit, okrenuo se u suprotnom smjeru, popeo se na još 2 tornja za otvaranje mape, i sad trenutno stojim na vrhu jednog i gledam dolje u nekakav arhipelag otočića...vrijeme za paraglidat dolje, aj bok, happy gaming :)
....i super mi je napravljeno, dok sam riješavao main quest, stalno sam imao feeling da igram linearnu igru, put po kojem sam išao kao da je predviđen samo taj i nijedan drugi, svi neprijatelji i itemi su postavljeni kao u odličnoj linearnoj igri sa savršenim level designom, a s druge strane istovremeno znaš da je to samo mali dio nečeg puno puno većeg....to je to, igrao sam najbolju igru ikad, sad mogu umrijet XD