Ja bih tako volio odigrati Wind Wakera, ali šteka mi, a rezolucija i teksture su u banani. :(
Ima netko vodič za optimalne performanse? Isto tako mi je i SMG2 trznuo barem jednom u minuti. Izgubio sam svu volju emulirati išta. A morati ću skinuti i PS2 emulator da odigram Shadow of the Colossus do kraja.
i5 6500
GTX 960
16GB
Imaš IMO savršen pc za igranje dolphina (i to bilo koje igre) bez problema. Ja imam slabiji procesor od tebe i odigrao sam SMG1, SMG2, Wind Waker, Twilight Princess, Metroid Prime 1, 2 i 3, Smash, Mario Kart...
You name it.
Naravno kod dolphina je uvijek bio problem cache tekstura, ali to se da ispeglati nakon igranja igre.
Naravno govorim o 1080p igranju, za više bi mogao zavisno od igre.
Nema posebno velike znanosti u vezi vodiča, jedino što ti savjetujem je da skineš posljednju dev verziju (bitno, ne službenu) i rokaj. Maksimalno su pojednostavili i u zadnjih godinu dana izbacili dobar niz opcija.
Uopšte nije komplikovan kao PCSX2 sa 100 vrsta hackova.
Što se tiče PCSX2 možeš testirati, ali Shadow of the Colossus ti je poznata u emulator sceni kao možda jedna od najzahtjevnijih za igrati na emulatoru, tako da nisam siguran da bi bio zadovoljan performansama.
Ali naravno uvijek možeš testirati.
Probaj pa nam se javi ovdje :).