resident_evil Da kojim slučajem nije najavljena Uncharted kolekcija bio bi izrazito ljubomoran na X1 vlasnike, ovako sam samo malo.Definitivno igra koja me ful zanima i neću igrati slabiju verziju na X360, nego ću lijepo čekati PS4 definitive edition :
viper89 Dobro daj , zezancija samo. Ako je uvrijedjen master ispricavam se i obrisat cu. Stalno se zahebavamo za TR.
Flipper Nisam očekivao da će za PC tako brzo, ali za PS4 sam očekivao u 2016. Odigrat će se ipak ove godine na Oneu. :) A iduće godine U4 i super.
fan-of-war Super vijesti. U multiplat ce bit prebaceno cim izadje prva non xbox verzija.Bolje ju odmah prebacite,nitko i ne gleda xbox podforum pa nove vijesti o igri prodju neopazeno.
ikral Nisam očekivao da će za PC tako brzo, ali za PS4 sam očekivao u 2016. Odigrat će se ipak ove godine na Oneu. :) A iduće godine U4 i super.Super je kad na svakoj konzoli imaš nešto za igrati, odmah dobiješ osjećaj da si pametno potrošio desetak somova. ;)
renda Sugav potez,ali svejedno bum kupil jer bu igra vjerojatno dobra,ali da im zelim da im se na neki nacin obije u glavu,zelim jer su seronje.Kaz je faca
Fico Ovo jedva čekam na PC-u...Nadam se da će napucavanje ostati slično jer mi je u TR2013 bilo savršeno
KruxZhlajfa Razmišljam da bi se ova igra možda i mogla kupit day one za PS4. Šteta što cijena neće bit manja, ali nadam se da budu bili dovoljno pristojni da stavi DLC-ove gore!
PS2MASTER Razmišljam da bi se ova igra možda i mogla kupit day one za PS4. Šteta što cijena neće bit manja, ali nadam se da budu bili dovoljno pristojni da stavi DLC-ove gore!Kak znas?
fatamorgana Mislim da ce bit ce full price mjesec ili dva, ali sa dlc koji su izasli u tih godinu dana.