PS2MASTER Ne znam zaš ovo nisu prikazali na konfi. Eh, valda iz MS-a misle da se ljudi pale na cinematic cut-scene.
Nexus Ne znam zaš ovo nisu prikazali na konfi. Eh, valda iz MS-a misle da se ljudi pale na cinematic cut-scene.Nešto ko The Order?
Solid_Snake Ne znam zaš ovo nisu prikazali na konfi. Eh, valda iz MS-a misle da se ljudi pale na cinematic cut-scene.Nešto ko The Order? Epic
Flipper Kako se meni sviđa ovaj TR ne mogu vam ni gifom dočarati. Osobno mi je drago da U4 ne izlazi ove godine jer ove godine Laru a iduće (ako bude bilo posla i love) U4. Odlično. Ali Lara...stvarno sam volio i prošli dio a ovaj će biti još bolji po svemu viđenom.
PS2MASTER Ne znam zaš ovo nisu prikazali na konfi. Eh, valda iz MS-a misle da se ljudi pale na cinematic cut-scene.Nešto ko The Order? Nexus Kolko se sećam, prije izlaska The Ordera prikazali su gameplay na E3. 8)
Nexus Ne znam zaš ovo nisu prikazali na konfi. Eh, valda iz MS-a misle da se ljudi pale na cinematic cut-scene.Nešto ko The Order? Nexus Kolko se sećam, prije izlaska The Ordera prikazali su gameplay na E3. 8)Ima MS gamescom...iako mislim da se igra vrlo slabo reklamira.
luka1504 Ne želim ni gledat jer će me samo još više izdeprimirat Želim što manje spoilova u dubokoj nadi da će ovo nekako nekada izači na PS4.
Flipper Prekrasno.http://www.gamersyde.com/news_e3_rise_of_the_tomb_raider_gameplay-16771_en.htmlDanas je postavljen video u ovoj kvaliteti.
maroon-gamer Imam ideju. Kupi igru, odigraj, uživaj i onda je meni pošalji. Ja ću ti biti zahvalan. Jako zahvalan.
kabegami Igra stvarno prekrasno zgleda... Prezentacija je maestralna, i vjerujem da ce ispasti bolja od originala (ako je to moguce, jel ). Morat cu igrat loto da pokupujem sve konzole koje hocu igrat. :(