Igrao ROTR prije nekoliko tjedana i onako...igra je solidna. Nije ništa neviđeno, ali tko voli avanture ovo bi sigurno preporučio.
Iako se ne mogu oteti dojmu da je ovo "poor man's Uncharted".
Jbg.
Priča mi je vrlo slabo pamtljiva, lokacije su dobre, ali smeta me ko' god da daje glas Lari. Baš smeta. Ono stenjanje na doslovno sve što napraviš, pa ono kada si ozlijeđen, a nemaš više regeneracije koju skupljaš (do toga ću doći kasnije)uzdiše,stenje...iritantno.
Što se tiče likova osim onog crnca koji je kroz cijelu igru ja se iskreno ne sjećam ni jednog. Zaboravio sam ime glavnog negativca.
Da se vratim na onaj dio kada ostaneš bez healtha usred neke borbe...i ok tada se onako ekran zamrači, krv na rubovima ekrana i ostalo, ali jednostavno ne kužim zašto nisu stavili barem nekakav auto health kada nemaš one biljke za health? Pa mislim znao bi tako po 15-20 minuta prolaziti dok mi je ekran polu zamračen, krv sa strane, ona stenje...onda dođeš do cutscene (koje su odlične) i ona skroz normalna, ne stenje, priča normalno itd. makne se cutscena kad ono opet se vrati na staro zamračen ekran, krv itd. ?
Mislim pa uništava mi bilo kakvu imerziju da ga hebeš. Sve dok ne nađeš tu hebenu biljku za health takav je ekran, sporo kretanje i ostalo...čak i nakon dvije tri cutscene na područjima na kojima ne možeš pronaći tu biljku.
To nisam u nijednoj igri doživio.
Što se tiče napucavanja ono je ok, ali ništa spektakularno. IMO U4 je puno,puno bolji u napucavanju. Ostala oružja su dobra, sviđa mi se onaj tomahawk i takedownsi koje možeš izvesti kao i upgrejdovi.
Tehnički je igra dobra, nisam osjetio nikakve dropove, izgleda lijepo, odlične animacije lica i likova.
Dao bi joj 7.5-8/10 max.