Prešao sam Laru i zadovoljan viđenim. Nigdje ne piše play time al moja procjena da sam igrao sigurno oko 20 sati.
Riješio sam svih 9 grobnica, sve side misije osim jedne (ona di moram ubiti ptice sa porukama), Baba Yaga dlc i našao sam masu blaga, relica i dokumenta.
Počeo sam prelaziti Blood Ties dlc. Njega se može pokrenuti bilo kad i zasad šta sam vidio mi se čini ful kul. Dosta se sazna Larina i od njene obitelj prošlost.
Jedino nigdje nisam našao Cold darkness dlc.
Kao što sam rekao prije Rise mi je bolji od reboota iz 2013. Game play, zagonetke (nisu teške al su fora) grafika sve mi je bolje, ma da sam nakon prvih nekoliko sati mislio da će Rise biti još bolji. Priča isto iako sam očekivao malo više. Lara puno manje stenje što je svakako plus. Za treći dio morat će se jako potruditi..
Lokacije su stvarno prekrasne al mi je žao šta se igra samo u Rusiji. Početak igre je baš awesome! Sirija je na početku i to je to. Iskreno se nadam da će treći dio imati više različitih država kao prijašnji Tomb Raideri.
Pucanje je isto fora (nije zabavno kao u Uncharted 4) oružja su zanimljiva al najveća prednost(meni) ove igre je istraživanje-skakanje-grobnice-lokacije.
Šteta šta je u main igri samo jedan boss i to na kraju igre. Jer je borba protiv babe yage baš bila zabavna.
I dalje stoji moja preporuka jer vas čeka sati i sati zabave.
Znam da koliko su slične toliko su i različite Rise i Uncharted 4, no meni je Drake ipak bolji i to dosta. Jednostavno priča i likovi su miljama ispred a i game play mi je zabavniji.
Rise of Tomb Raider 9/10