Zavrsio igru neki dan, ostalo mi je jos malo side stvari tako da cu danas imati 100% igre.
Na kraju dojam slican kao sto sam i napisao u 'Sto ste zadnje igrali' kad sam bio na sredini igre. Stvarno dobra igra, ali steta zbog nekih mana jer je mogla biti odlicna. Najbolja stvar je definitivno gameplay koji je jako zabavan i fluidan. 4 razlicitih moci, svaka ima neke dobre stvari i moze se na razlicite nacine igrat. Ipak sam najvise s neonom igrao, kakav je uzitak s tim se kretat. Igra isto jako dobro izgleda i voice acting je super, no prica ipak nije na razini. Malo je prevesela atmosfera i htio sam da je igra ipak ozbiljnija s obzirom na temu kojom se bavi. Zato i neke scene nisu ispale emotivne koliko su mogle biti. No dobro sta sad. Igra isto nije tako dugacka (na nekih 15 sati rijesio pricu uz sto sam rijesio oko pola side misija). 100% cu danas imat na nekih 20-tak sati. No dobro, bolje je i mozda da se prica nepotrebno ne razvlaci. Sto se tice side misija, one su stvarno malo prekratke i znaju po par sekundi trajat. Mogli su se malo vise potrudit oko toga, a ne da ocistim cijeli distrikt u manje od pola sata.
Inace prvi prelazak mi je bio kao HDZ-ovac, drugi budem na Expert kao SDP-ovac.
Na kraju, sasvim solidna igra, nekih 7/10, zabavit ce te se, preci 2 puta, skupit Platinum, ali ipak nije igra koju cu se sjecat kao must play PS ekskluzivu.