Igrao sam inFamous 1, 2 i Festival of Blood. Prvi dio mi nije bio baš nešto posebno zanimljiv jer sam u to vrijeme već igrao Uncharted i AC serijal pa mi se ta "plastična i pastelna" grafika nije pretjerano dojmila. Ali drugi dio i posebno onaj dodatak s vampirima mi se jako sviđao. Jedina mana su bile one krhotine (oko 300+), a to nisam volio skupljati. S druge pak strane, dlc o vampirima mi je bio odličan.
Nisam još igrao First Light pa ne mogu sudit, ali cijena je odlična. :
Kak ti može biti mana nešto što je potpuno opcionalno i mislim da ne donosi ništa osim trofeja; ako hoćeš skupljaš ako ne - ne moraš...
Imala je igra još neke stvari koje mi nisu pretjerano odgovarale, samo ih nisam htio navesti da nikoga ne uvrijedim. Naravno, mislim na inFamous 1, drugi dio i onaj dlc su mi bili puno bolji, a dlc najbolji. Ali, dobro...
Ja sam subjektivan jer sam slab na čudovišta, vampire, zombije, likantrope, bow iz RE serijala i nekromorfe iz DS serijala. Općenito, volim ubijati čudovišta, a zombiji su mi poseban gušt. :)
Uglavnom, mislim da sam skupljao te krhotine (blast-shard-ove) iz dva razloga. Prvi je bio zbog trofeja (skupljao sam 2 mjeseca), a drugi zbog toga što se jedino na taj način povećava zdravlje. Ako se ne varam u prvom dijelu si dobivao xp za killove i za 20+ skupljenih krhotina dobivaš više zdravlja (struje).