wooddiebone chono7 Šalu nastranu, jel ti bio dobar Mankind Divided? Ak nisi igrao topla preporuka za nabrijavanje na Cyberpunk.
fensisuperstar maverick good question, I ako mozes dal mozes sam sebe jebati? I mean GAMEPLAY NARRATIVE. STUNNING AND BRAVE. napisao sam nekoliko puta ovo i već sam sebi idem na kurac. FeelsTwitterMan
maverick fensisuperstar dal mozes sam sebe jebati? i razmnozavati se?! Ako ne mozes imati dvije sprave odjednom i one dvije gore napisane opcije onda jebes igru. Nisu ni STUNNING ni BRAVE!
Genesis e vidis...ovo opet odgadjanje GOTY igre...pa strasno...nadam se da ce vise izaci, da barem neka igra zasluzi GOTY naslov u 2020
chono7 @wooddiebone hmmm, dobra ideja. Taman gledam sto odigrati dok sam doma. Svejedno je ljeto za kurac
wooddiebone Teorija zavjere 7.45: Cyberpunk će izaći tek iduće godine zato da bi simpovski TLOU2 bio GOTY.
chono7 Cyber ti je vec goty odavno. Ista situacija kao s w3. Pokupili su vec sve nagrade i ostavili novinare s cvaljama do poda
wooddiebone chono7 Ako izađe 2021. Onda je Goty za iduću godinu, a ne ovu. Therefore simpovski TLOU2 je GOTY za 2020.
chono7 Sutra je prva 25minutna epizoda sa novim trailerom, gameplayom, razgovorom s devovima i prikazom braindancea, novog featurea u igri
Fico Vrlo vjerojatno ću samo par minuta pogledati. Već znam da igru uzimam day one, tako da ću pogledati taman dovoljno da malo dignem si hajp.
chono7 Mislim da je ovo serija prikaza. Mozda sam krivo shvatio. Znas ono kada prikazuju likove, pa svijet, features....