chono7 Deadwalker gameplay i varijacije ce biti top. Sve navedeno na papiru zvuci nevjerojatno i iznimno kompleksno za napraviti u ovom opsegu.
Brijac Moram priznati da i meni izgleda samo kao “još jedna igra”. Ništa posebno u ovom što je za sad prikazano. No svejedeno će se igrati.
chono7 PS2MASTER bas je pucanje iznenadujuce dobro za jedan rpg. Socno i mesnato, plus sve varijacije na oruzju i mogucnosti uz skillove i gadgete
escoban A ljudi ce bit razocarani kako god okrenes jer su ocekivanja izmedu bit ce najbolja igra zadnjih 10god (najgora opcija) i prominit ce gaming industriju zauvik
Tzereen escoban honestly, ne vjerujem da će biti razočaranja. Ono kaj se desilo s TLoU koji je bio skoro pa jednako iščekivan je nešto sasvim drugo. Ne vjerujem da će ovdje ponoviti.
chono7 Deadwalker aj bok! ovo je HYPEEEEEEEE! AJMOOOOOOOOOOOO!!! Najavljuju next gen open worlda! Ja im vjerujem
Deadwalker Nice, ultra detalji bez RT-a. Već sam skoro u par navrata ovih dana naručio RTX 3070 s vrlo nepovoljnim maržama zbog ove igre 😆