Sigurno su se dogovorili sa poljacima da im nemoraju poslat dev kit ako izdaju konzolu u isto vrijeme kad i Cyberpunk pa oni mogu radit na PS5 verziji.

E ovo tek prvi put vidim 🤣

Šta mislite da stvarno još ne postoji PS5/Xbox3 verzija igre za launch?

S obzirom da se na igri radi već 8 godina i s obzirom na dodatne odgode, rekao bih da to stoji. Bit će tu RTX-a, bit će tu HDR, ali pravi next-gen će trebati vremena da ga stvarno prilagode da crpi snagu nove generacije. Zbog toga dolazi prvo zakrpa koja omogućava neke tehnologije nove generacije, a naknadno dolazi i punokrvna next-gen verzija.

Ovaj trailer ima hrpu ray tracinga, noci, kise i fenomenalnih lokacija. Neki kadrovi zaista izgledaju breathtaking!

Toliko dobro sve izgleda da me zainteresiralo da kupim i odigram.Ovo totalno nije moj zanr i tematika ali evo privlaci me.Gledao sam neki video gdje kazu kako su apsolutno svakoj ulici u gradu dali ime.
Naugty Dog:dali imena svim NPCevima
CDPR: Hold my beer

19marksman89
    Isto razmišljamo (osim TLOU 2 😜)
    Ni mene ovo nije previše privlačilo, ali ovaj trailer je baš fora.

Kolicina detalja s obzirom na velicinu igre ce biti impresivna. Ovdje se radi o hrpi likova koji ce sudjelovati u prici na ovaj ili onaj nacin. Svaki od njih ima svoj background, svoj stil odjevanja, detalje na razini jedne linearne ispolirane igre. Obratite pozornost na kolicinu detalja i raznolikost interijera, kvartova i opcenito feela pojedine regije. Majstori su u tome, nemaju konkurencije.
    Da CDPR napravi linearnu igru od desetak sati trajanja, garantiram da bi dobili ND razinu

Ja ne gledam prikaze od skoro pa drugog trailera. Meni to sve baca kao da je Cyberpunk Deus Ex na stereoidima sto kod mene znaci automatski buy. Steta sto next-gen patch dolazi tek slijedece godine ali strpiti cu se. Ovo se mora odigrati kako spada.

Brijac Novi ray tracing capable PC košta najmanje tisuću eura. Znači ground up, i to sam malo rekao.

PS5 i XSX koštaju 500 eura.

Pod dva, velika većina ljudi nema ni volje ni znanja da se zajebavaju s PC-om, a ovdje na konzoli (bio to PS ili Box) već imaju svoj library igara, frendove itd.

Na konzolama, najbolju verziju će dobiti na PS5 ili XSX. Znači njihov je izbor jasan.

Nexus

Čovjek je napisao “kako spada”. Iako preferiram igranje na konzolama “kako spada” je moguće samo na PC-u.

Nexus Pod dva, velika većina ljudi nema ni volje ni znanja da se zajebavaju s PC-om, a ovdje na konzoli (bio to PS ili Box) već imaju svoj library igara, frendove itd.

Ovime si rekao najveću istinu zašto ljudi kupuju konzole umjesto superiornog PCa. Hvala ti na tome. Finally someone spoke the truth!

Molim vas ovakve rasprave van ovog topica. Ali zaista.
        Ako vec govorimo o izgledu igre, onda u potpunosti razumijem ljude koji cekaju next gen verziju igre sa ray tracingom. Mislim ja cu to napraviti i na PCu sa rtxom, jer mislim da se isplati

Ne mogu zamisliti scenarij u kojem igram Cyberpunk bez potencijala da ga zatrpam sa kretenskom količinom modova.

resident_evil Same here. Čekam PS5 verziju jer bi bilo šteta odigrati na PS4.

Brijac Ako želite kako spada onda odigrajte na PC-u.

Nexus Na konzolama, najbolju verziju će dobiti na PS5 ili XSX. Znači njihov je izbor jasan.

Svi ste u pravu a i u krivu u isto vrijeme. Pričamo o igri generacije. Nije bitno igramo li na PCu, Plejki, Xboxu ili tamagochiju.
        Bitno da se igra. Da se mora birati mislim da bi vam glavno bilo da možete cyberpunk igrati. Sve ostalo dolazi na drugo mjesto.
        ako možeš igrati na ps5 igraj na ps5, ako uspiješ kupit 3080 igraj na PCu u 4k60 sa raytracingom.
        ja recimo ne mogu trenutno niti kupit ps5, niti ne mogu kupiti novu grafičku ali ću zato igrati sa svojom 1070 i uživati maksimalno i bez ray tracinga.
        A kad kupim ps5 odigrat cu na ps5, odigrat ću i na ps4 i na ps3 i na ps2 pa i na jebenoj jedinici ako treba.

Ne postoji trenutno igra koja me može samom pomisli narajcati kao Cyberpunk.

što se ove igre tiče prodan sam, dao sam dušu. fuck me in the ass ako treba ali igrat cu i na jebenom komodoru.

Iskreno, jebo platformu kad je u pitanju pravo gaming božanstvo.

Čekam 19.11. kao HDZ-ovac mjesto zamjenika u lokalnoj vlasti.

S obzirom da su zahtjevi za recommended gotovo smiješni, a više manje sam iznad njih sa svojim laptopom, odigrat ću ga na njemu i očekujem sasvim pristojan izgled. Na PS4 neću dok imam potencijala za bolju izvedbu drugdje a PS5 ne kupujem još tako da ovako stoji situacija kod mene. 🙂